Νεκρός ο ποδοσφαιριστής του Παναθηναϊκού, Τζορτζ Μπάλντοκ – Τι δείχνουν τα πρώτα στοιχεία

Διαβάζεται σε 5'
Νεκρός ο ποδοσφαιριστής του Παναθηναϊκού, Τζορτζ Μπάλντοκ – Τι δείχνουν τα πρώτα στοιχεία
Η οικία του Τζορτζ Μπάλντοκ INTIME

Νεκρός εντοπίστηκε ο ποδοσφαιριστής του Παναθηναϊκού, Τζορτζ Μπάλντοκ, προκαλώντας σοκ στο ελληνικό ποδόσφαιρο. Τον αναζητούσε επί ώρες η σύζυγός του. Συλλυπητήριες ανακοινώσεις ομάδων.

Σοκ στο ελληνικό ποδόσφαιρο προκάλεσε η είδηση θανάτου του Τζορτζ Μπάλντοκ.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, ο 31χρονος αμυντικός ανασύρθηκε νεκρός από την πισίνα του σπιτιού του στη Γλυφάδα. Στο σημείο έσπευσε άμεσα κινητή ιατρική μονάδα του ΕΚΑΒ, αλλά ήταν ήδη αργά.

Τις τελευταίες ώρες τον Μπάλντοκ αναζητούσε η σύζυγός του και μητέρα του παιδιού τους, χωρίς η επικοινωνία να καταστεί δυνατή. Ακολούθως, ειδοποιήθηκε ο ιδιοκτήτης του σπιτιού, ο οποίος βρέθηκε στο σημείο και εντόπισε τη σορό του 31χρονου ποδοσφαιριστή που δεν βρισκόταν στις κλήσεις της Εθνικής για το παιχνίδι με την Αγγλία, και δεν ακολούθησε την αποστολή της ομάδας στο Λονδίνο.

Τζορτζ Μπάλντοκ
Τζορτζ Μπάλντοκ EUROKINISSI

Στο σημείο μετέβη κλιμάκιο από το Τ/Α Γλυφάδας, καθώς και ιατροδικαστής που θα διερευνήσει τις συνθήκες θανάτου του ποδοσφαιριστή, ενώ την έρευνα για το συμβάν ανέλαβε η υποδιεύθυνση Ασφαλείας νοτιοανατολικής Αττικής.

Εκ πρώτης όψεως, ο Τζορζ Μπάλντοκ δεν φαίνεται να έχει κάποιο τραύμα. Η εικόνα της σορού, δε, που αντίκρισαν οι άνθρωποι του ΕΚΑΒ δείχνει πως πιθανότατα είχε χάσει αρκετές ώρες πριν τη ζωή του. Ωστόσο, τα πάντα για την ακριβή αιτία θανάτου θα ξεκαθαρίσουν από τη νεκροψία – νεκροτομή.

Η οικία του Τζορτζ Μπάλντοκ INTIME
Η οικία του Τζορτζ Μπάλντοκ INTIME

Ποιος ήταν ο Τζορτζ Μπάλντοκ

Ήταν εν ενεργεία μέλος της Εθνικής Ελλάδος και του Παναθηναϊκού, με τον οποίο είχε υπογράψει συμβόλαιο του 2024.

O Μπάλντοκ είχε γεννηθεί στο Μπάκιγχαμ της Αγγλίας στις 9 Μαρτίου 1993 και είχε ελληνικές ρίζες από την πλευρά του πατέρα του.

Τα πρώτα του ποδοσφαιρικά βήματα τα είχε κάνει στην Μίλτον Κέιν Ντονς, ομάδα με την οποία έκανε το επίσημο ντεμπούτο του τον Μάιο του 2010 σε παιχνίδι κόντρα στην Μπράιτον.

Με τη φανέλα της Μίλτον Κέιν Ντονς κατέγραψε 107 συμμετοχές και δύο γκολ. Εως το 2017, αγωνίστηκε, μέσω δανεισμού, στις αγγλικές ομάδες Νόρθαμπτον, Τάμγουορθ, Οξφορντ Γιουνάιτεντ και στην ισλανδική Βεστμανέγια.

Το 2017 πήρε μεταγραφή για την Σέφιλντ Γιουνάιτεντ με την οποία κατέγραψε 219 συμμετοχές (τις 83 από αυτές στην Πρέμιερ Λιγκ) και πέτυχε 6 γκολ.

Στο ενεργητικό του είχε συμμετοχή στον ημιτελικό του Κυπέλλου Αγγλίας το 2023 και δύο προβιβασμούς από την Championship στην Premier League.

Μπάλντοκ: Τα συλλυπητήρια ομάδων

Ο Παναθηναϊκός πενθεί την απώλεια του Μπάλντοκ, καθώς έβαλε μαυρισμένες φωτό προφίλ σε όλους του λογαριασμούς του στα social media.

Σε αντίστοιχη κίνηση προέβη και η Εθνική Ελλάδος.

 

Από την πλευρά τους, ομάδες της Stoiximan Super League εξέφρασαν τα συλλυπητήριά τους με ανακοινώσεις τους.

Τα συλλυπητήρια του ΠΑΟΚ:

“Είναι πραγματικά συγκλονιστική η δραματική είδηση του θανάτου ενός αθλητή, του άσου του Παναθηναϊκού και της Εθνικής, Τζορτζ Μπάλντοκ και τα λόγια φτώχα να εκφράσουν τη λύπη μας.

Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ εκφράζει τα ειλικρινή της συλλυπητήρια στην οικογένεια και τους οικείους του και συμπαρίσταται στο πένθος τους.

Ας είναι ελαφρύ το χώμα που θα τον σκεπάσει…”.

Τα συλλυπητήρια του Ατρομήτου:

“Η ΠΑΕ Ατρόμητος εκφράζει τα συλλυπητήριά της για τον χαμό του διεθνούς ποδοσφαιριστή του Παναθηναϊκού, Τζορτζ Μπάλντοκ.

Κουράγιο στην οικογένειά του σε αυτές τις δύσκολες ώρες”.

Τα συλλυπητήρια της ΑΕΚ:

“Η ποδοσφαιρική οικογένεια της ΑΕΚ εκφράζει τη βαθιά οδύνη της για την απώλεια του ποδοσφαιριστή της Εθνικής μας ομάδας και του Παναθηναϊκού, Τζορτζ Μπάλντοκ και απευθύνει θερμά συλλυπητήρια στην οικογένεια και τους οικείους του”.

Τα συλλυπητήρια του Αστέρα Τρίπολης AKTOR:

“Η διοίκηση και σύσσωμη η οικογένεια του ASTERAS AKTOR είναι συντετριμμένη για την απώλεια του ποδοσφαιριστή της Εθνικής ομάδας και του Παναθηναϊκού, Τζορτζ Μπάλντοκ. Εκφράζουμε τη βαθιά οδύνη μας και τα ειλικρινή συλλυπητήριά μας στην οικογένειά του και στους οικείους του”.

 

 

 

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα