Νεκρός σε τροχαίο ο 28χρονος μπασκετμπολίστας Δημήτρης Σοροπάνης

Νεκρός σε τροχαίο ο 28χρονος μπασκετμπολίστας Δημήτρης Σοροπάνης
Ο 28χρονος Δημήτρης Σοροπάνης Lokros Atalantis/facebook

Ένα τραγικό συμβάν έγινε το μεσημέρι της Κυριακής (20/2), καθώς ο 28χρονος σέντερ του Λοκρού Αταλάντης, Δημήτρης Σοροπάνης, έχασε τη ζωή του σε τροχαίο.

Ένα θλιβερό συμβάν σημειώθηκε το μεσημέρι της Κυριακής, καθώς τη ζωή του έχασε ο 28χρονος, Δημήτρης Σοροπάνης, σε τροχαίο δυστύχημα.

Όπως γράφει το SPORT24, ο σέντερ του Λοκρού Αταλάντης κατά τη διάρκεια της εισόδου του στην αερογέφυρα του Soulis, άγνωστο πώς, έχασε τον έλεγχο της μηχανής του με αποτέλεσμα να χτυπήσει με μεγάλη ταχύτητα στις προστατευτικές μπάρες στην άκρη του δρόμου. Η σύγκρουση ήταν σφοδρή και ο άτυχος 28χρονος παρά το γεγονός ότι φορούσε κράνος και προστατευτική στολή έχασε την ζωή του ακαριαία.

Η τροχαία διενεργεί προανάκριση για τα ακριβή αίτια του τραγικού συμβάντος. Ο Σοροπάνης αγωνιζόταν ως σέντερ και είχε παίξει στο παρελθόν, στην Προοδευτική Λάρυμνας, στον Κύνο Λιβανατών, τον Ιωνικό Λαμίας, την ΑΕΛ και τον Παναθηναϊκό.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του Λοκρού:

“Η οικογένεια του Λοκρού θρηνεί τον άτυχο και απροσδόκητο χαμό ενός αγαπημένου της προσώπου και αδυνατεί να πιστέψει το μοιραίο. Συλλυπητήρια πρώτα στην οικογένεια, ένα ΓΙΑΤΙ θα πλανάται πάντα….. ΔΗΜΗΤΡΗ ,θα σε αγαπάμε και θα είσαι ανάμεσά μας ΠΑΝΤΑ!”.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα