Νικόλ Ελευθεριάδου: Σκέψεις απόσυρσης από την ενεργό δράση

Διαβάζεται σε 1'
Νικόλ Ελευθεριάδου
Νικόλ Ελευθεριάδου EUROKINISSI

Μακριά από τις πισίνες ενδέχεται να είναι το μέλλον της Νικόλ Ελευθεριάδου, με τη διεθνή πολίστρια του Ολυμπιακού να κάνει σκέψεις απόσυρσης από την ενεργό δράση μετά την ολοκλήρωση των Ολυμπιακών Αγώνων στο Παρίσι.

Το φινάλε στην επιτυχημένη καριέρα της στις πισίνες σκέφτεται να ρίξει η Νικόλ Ελευθεριάδου μετά το τέλος των Ολυμπιακών Αγώνων στο Παρίσι, όπου θα φορέσει για ακόμα μια μεγάλη διοργάνωση το σκουφάκι της Εθνικής Ελλάδας πόλο γυναικών.

Υψηλόβαθμα στελέχη σε Ολυμπιακό, Εθνική και ομοσπονδία προσπαθούν να μεταπείσουν την 26χρονη περιφερειακή, η οποία σκέφτεται να σταματήσει το πόλο για προσωπικούς λόγους.

Όπως γράφει το SPORT24, η συγκεκριμένη σκέψη βασανίζει εδώ και πολύ καιρό τη Νικόλ, η οποία μάλιστα έχει συζητήσει αυτό το ενδεχόμενο με ανθρώπους του αθλήματος, που βρίσκονται σε καίριες θέσεις.

Η Ελευθεριάδου είναι μία από τις κορυφαίες αθλήτριες αυτή τη στιγμή στο γυναικείο πόλο παγκοσμίως κι εκτός από κομβικό στέλεχος του Ολυμπιακού, είναι ασφαλώς και ηγετικό μέλος της Εθνικής Ελλάδας.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα