Νόβακ Τζόκοβιτς: Επιστρέφει δυναμικά με τη συμμετοχή του στους Ολυμπιακούς Αγώνες

Διαβάζεται σε 1'
Νόβακ Τζόκοβιτς: Επιστρέφει δυναμικά με τη συμμετοχή του στους Ολυμπιακούς Αγώνες
AP Jean-Francois Badias

Ο Νόβακ Τζόκοβιτς επιβεβαίωσε επίσημα την συμμετοχή του στους Ολυμπιακούς Αγώνες στο Παρίσι, καθώς δηλώθηκε από την Ολυμπιακή Επιτροπή της Σερβίας.

Η συμμετοχή του Νόβακ Τζόκοβιτς στους Ολυμπιακούς Αγώνες επιβεβαιώθηκε, καθώς όπως αναφέρει το Sport24, ο Νόλε δηλώθηκε από την Ολυμπιακή Επιτροπή της Σερβίας ως μέλος της αποστολής για το Παρίσι.

Ο Σέρβος τενίστας είχε πραγματοποιήσει εγχείρηση στο μηνίσκο, γεγονός που οδήγησε στην αποχώρησή του από το Roland Garros. Το πρόβλημά του στο γόνατο είχε κρίνει αμφίβολη την παρουσία του τόσο στο Wimbledon όσο και στους Ολυμπιακούς Αγώνες. Ωστόσο, όπως όλα δείχνουν, το στάδιο της αποθεραπείας του εξελίσσεται ομαλά και ο ίδιος θα προλάβει το Παρίσι.

Ο 37χρονος με δημοσίευσή του στα Social media προ ολίγων ημερών, καθησύχασε τους ακολούθους του αναφέροντας ότι όλα πήγαν καλά με την εγχείρησή του.

Η συμμετοχή του στους Ολυμπιακούς Αγώνες θα είναι η 5η συνολικά στην καριέρα του. Να σημειωθεί ότι το ντεμπούτο του έγινε το 2008 στο Πεκίνο με την κατάκτηση του χάλκινου μεταλλίου. Ο Νόλε ήταν ο σημαιοφόρος της Σερβίας, στην τελετή έναρξη των Ολυμπιακών Αγώνων του 2012.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα