Ντοκ Ρίβερς: “Φαντάζεστε τι θα γινόταν αν ορμούσαν μαύροι άνθρωποι στο Καπιτώλιο;”

Ντοκ Ρίβερς: “Φαντάζεστε τι θα γινόταν αν ορμούσαν μαύροι άνθρωποι στο Καπιτώλιο;”
AP

Ο Ντοκ Ρίβερς ξέσπασε και αυτός με την σειρά του για όσα έγιναν στο Καπιτώλιο με την εισβολή των οπαδών του Τραμπ και αναρωτήθηκε τι θα γινόταν αν οι εισβολείς ήταν μαύροι.

Η κατάσταση στις ΗΠΑ έχει ξεφύγει μετά την εισβολή των οπαδών του Ντόναλντ Τραμπ στο Καπιτώλιο. Ο Ντρέιμοντ Γκριν τους αποκάλεσε “γαμ…νους τρομοκράτες”. Ο Ντοκ Ρίβερς δεν χρησιμοποίησε την ίδια γλώσσα. Ακόμα και χωρίς να βρίσει ωστόσο πέρασε το μήνυμα που ήθελε να περάσει.

Ο τεχνικός των Σίξερς ρωτήθηκε για το θέμα και χρησιμοποίησε πολύ προσεκτικά τις λέξεις του, κάνοντας ωστόσο την διαφορά. “Αυτό που έγινε δείχνει πολλά. Όταν το καλοκαίρι είχαμε διαμαρτυρίες, είδαμε στον δρόμο αστυνομία, την εθνική φρουρά και τον στρατό. Τώρα όμως δεν έγινε τίποτα. Αυτό που έγινε αποδεικνύει για ακόμα μία φορά ότι κάποιοι είναι πιο προνομιούχοι με πολλούς τρόπους” δήλωσε αρχικά ο Ρίβερς, για να προσθέσει:

“Θα πω κάτι που δεν νομίζω ότι πολλοί άνθρωποι θέλουν να πουν. Μπορείτε να φανταστείτε τι θα γινόταν αν αυτοί που όρμησαν στο Καπιτωλιο ήταν μαύροι; Και τι θα γινόταν; Αυτό για εμένα είναι η απόδειξη πως μία εικόνα αξίζει όσο 1.000 λέξεις.

Είναι λυπηρή μέρα για πολλούς λόγους για την χώρα μας., αλλά και για όλο τον κόσμο που το βλέπει αυτό. Είναι μέρος όμως αυτού που είμαστε και πρέπει να το λύσουμε. Ήταν μία επίθεση στην δημοκρατία. Αλλά η δημοκρατία θα επικρατήσει στο τέλος”.

Δείτε το βίντεο με τις δηλώσεις του Ρίβερς:

Διαβάστε τις Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο, με την αξιοπιστία και την εγκυρότητα του News247.gr.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα