Ντόρτμουντ – Ρεάλ: Πού θα δείτε τον μεγάλο τελικό του Champions League

Διαβάζεται σε 1'
Ντόρτμουντ – Ρεάλ: Πού θα δείτε τον μεγάλο τελικό του Champions League

Η αυλαία της σεζόν σε διασυλλογικό επίπεδο στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις πέφτει με τον τελικό του Champions League ανάμεσα σε Ντόρτμουντ και Ρεάλ Μαδρίτης. Πού θα δείτε τη μεγάλη αναμέτρηση.

Ντόρτμουντ και Ρεάλ Μαδρίτης μονομαχούν το βράδυ του Σαββάτου (1/6) με τον νικητή της μεγάλης αναμέτρησης να κατακτά τον τίτλο του Champions League για τη σεζόν 2023/24.

Οι μερένγκες είναι το ξεκάθαρο φαβορί του ματς, με τη Βασίλισσα να είναι η πολυνίκης του πρωταθλήματος Ευρώπης και να θέλει να φτάσει τα 15 τρόπαια στον θεσμό.

Από την άλλη, όπως γράφει το SPORT24, η γερμανική ομάδα στην τρίτη της συμμετοχή στον τελικό της διοργάνωσης θα προσπαθήσει να ανέβει στο Έβερεστ του ευρωπαϊκού ποδοσφαίρου για δεύτερη φορά στην ιστορία της και πρώτη μετά το μακρινό 1996.

Ο αγώνας θα μεταδοθεί στις 22:00 τόσο από το COSMOTE SPORT 1 HD, όσο και από το MEGA, ενώ μπορείτε φυσικά να παρακολουθήσετε την εξέλιξη και από το Matchcenter του SPORT24.

Στην ειδική ενότητα του SPORT24 μπορείτε να δείτε όλο το τηλεοπτικό πρόγραμμα κάθε ημέρας, ενώ όλες οι αναμετρήσεις θα καλυφθούν ζωντανά από το Matchcenter.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα