Ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος ανακοίνωσε την παραμονή του Εργκίν Αταμάν στον Παναθηναϊκό AKTOR για άλλα τρία χρόνια

Διαβάζεται σε 1'
Ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος ανακοίνωσε την παραμονή του Εργκίν Αταμάν στον Παναθηναϊκό AKTOR για άλλα τρία χρόνια

Στον πάγκο του Παναθηναϊκού AKTOR για άλλα τρία χρόνια θα κάθεται ο Εργκίν Αταμάν, όπως ανακοίνωσε μέσα από ανάρτησή του ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος.

 

“Έχω τη μεγάλη χαρά να ανακοινώσω ότι ο καλύτερος προπονητής στην Ευρώπη, ο κύριος Εργκίν Αταμάν, συμφώνησε να είναι προπονητής του Παναθηναϊκού για τα επόμενα τρία χρόνια”. Με αυτή τη φράση ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος ενημέρωσε πως ο Εργκίν Αταμάν θα συνεχίσει στον πάγκο του Παναθηναϊκού AKTOR για μία ακόμα τριετία.

Οπως αναφέρει το Sport24.gr o ισχυρός άνδρας του τριφυλλιού, ο Τούρκος τεχνικός και ο μάνατζέρ του, Μίσκο Ραζνάτοβιτς, κατέληξαν σε συμφωνία μέσα σε μόλις 7 (!) λεπτά και μετά πόζαραν περιχαρείς, όπως φαίνεται και στην ανάρτηση του κ. Γιαννακόπουλου.

Ο Εργκίν Αταμάν ανέλαβε τα ηνία του Παναθηναϊκού το 2023 και μέσα σε μόλις μία σεζόν κατάφερε να οδηγήσει την ομάδα στην κορυφή της Ευρώπης -ύστερα από 12 χρόνια- και της Ελλάδας, μετά από μία τριετία.

Θυμίζουμε πως ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος είχε προαναγγείλει την επέκταση της συνεργασίας των πρασίνων με τον κόουτς Αταμάν πριν από μερικές ημέρες, ενώ από την πλευρά του ο Τούρκος τεχνικός είχε εκφράσει την επιθυμία του να παραμείνει για αρκετά ακόμα χρόνια στον σύλλογο, νιώθωντας την αγάπη και την υποστήριξη του κόσμου από την πρώτη μέρα που ανέλαβε τα καθήκοντά του.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα