O Εμπαπέ στη Ρεάλ Μαδρίτης: “Είμαι συγκινημένος που πραγματοποίησα το όνειρό μου”

Διαβάζεται σε 4'
Ο Κιλιάν Εμπαπέ με τη φανέλα της Ρεάλ Μαδρίτης
Ο Κιλιάν Εμπαπέ με τη φανέλα της Ρεάλ Μαδρίτης 2024 Andrea Comas/AP Photo

Ο Κιλιάν Εμπαπέ δεν σταματούσε να χαμογελά κατά τις πρώτες του δηλώσεις με τη φανέλα της Ρεάλ, τονίζοντας πόσο συγκινημένος είναι που πραγματοποίησε το όνειρό του.

Ο Κιλιάν Εμπαπέ πραγματοποίησε το όνειρό του. Φόρεσε τη φανέλα της Ρεάλ Μαδρίτης και παρουσιάστηκε σε απόλυτη αποθέωση στο κατάμεστο “Σαντιάγκο Μπερναμπέου”.

Από την πρώτη στιγμή, όπως αναφέρει το SPORT 24, που πάτησε το πόδι του στο χορτάρι, γύρω στις 14:00 το μεσημέρι της Τρίτης (16/7), άκουσε το όνομά του να ηχεί από τη μία, μέχρι την άλλη άκρη του ανακαινισμένου γηπέδου των “Μπλάνκος”. Από την πρώτη στιγμή, εξέφρασε και τη συγκίνησή του και ευχαρίστησε τον Φλορεντίνο Πέρεθ και όλους τους φίλους της Ρεάλ που στήριξαν τον Γάλλο σούπερ σταρ όλα αυτά τα χρόνια.

Ο Εμπαπέ συγκινήθηκε όταν είδε τη μητέρα του να έχει δακρύσει, ενώ σταματούσε μετά από κάθε πρόταση, μιας και οι φίλοι των Μαδριλένων δεν τον άφηναν να μιλήσει, αποθεώνοντάς τον διαρκώς. Ο διεθνής επιθετικός κατέληξε προσφέροντας συμβουλές στα μικρά παιδιά που αντίκρυσε στις κερκίδες και φώναξε το γνωστό σύνθημα “Hala Madrid”.

Ο Κιλιάν Εμπαπέ ποζάρει με τους γονείς του και τον πρόεδρο της Ρεάλ Μαδρίτης Florentino Perez αφού παρουσιάστηκε στους οπαδούς ως νέος παίκτης της Ρεάλ Μαδρίτης στο στάδιο Santiago Bernabeu στη Μαδρίτη
Ο Κιλιάν Εμπαπέ ποζάρει με τους γονείς του και τον πρόεδρο της Ρεάλ Μαδρίτης Florentino Perez αφού παρουσιάστηκε στους οπαδούς ως νέος παίκτης της Ρεάλ Μαδρίτης στο στάδιο Santiago Bernabeu στη Μαδρίτη 2024 Andrea Comas/AP Photo

Αναλυτικά οι πρώτες δηλώσεις του Κιλιάν Εμπαπέ με τη φανέλα της Ρεάλ:

Καλημέρα σε όλους. Ουάου! Είναι εκπληκτικό να βρίσκομαι εδώ, είναι πραγματικά εκπληκτικό… Το ονειρευόμουν για πολλά χρόνια, ήταν ένα όνειρο να παίξω για τη Ρεάλ Μαδρίτης, το οποίο καταφέρνω να πραγματοποιήσω εδώ. Είμαι ένα πολύ χαρούμενο παιδί σήμερα. Πολύ χαρούμενο. Θέλω να ευχαριστήσω πρώτα τον πρόεδρο Φλορεντίνο Πέρεθ, που πίστευε σε εμένα από την πρώτη ημέρα. Έγιναν πολλά πράγματα και θέλω να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ.

Θέλω, επίσης, να ευχαριστήσω όλους αυτούς τους ανθρώπους που δούλεψαν για να έρθω εδώ. Ξέρω ότι ήταν δύσκολο, αλλά σήμερα κερδίσαμε. Τώρα είμαι εδώ, είμαι παίκτης της Ρεάλ! Βλέπω τώρα την οικογένειά μου που είναι ευτυχισμένη, βλέπω τη μαμά μου που κλαίει… Θέλω να τους ευχαριστήσω. Είναι μια πραγματικά εκπληκτική ημέρα για εμένα. Την ονειρευόμουν από μωρό, από μικρό παιδί. Ήταν το πρώτο μου όνειρο να έρθω να παίξω εδώ. Σημαίνει πολλά για εμένα να βρίσκομαι εδώ.

Ευχαριστώ πολύ όλους εσάς (σ.σ. τους φίλους της Ρεάλ), γιατί εδώ και πολλά χρόνια μου έχετε προσφέρει πολλή αγάπη και θέλω να σας ευχαριστήσω από τα βάθη της καρδιάς μου.

Ο Κιλιάν Εμπαπέ με τη φανέλα της Ρεάλ Μαδρίτης
Ο Κιλιάν Εμπαπέ με τη φανέλα της Ρεάλ Μαδρίτης 2024 Andrea Comas/AP Photo

Τώρα έχω ακόμα ένα όνειρο, που πρέπει να πραγματοποιήσω. Να βρεθώ στην κορυφή με το μεγαλύτερο κλαμπ στον κόσμο. Θα δώσω τη ζωή μου για αυτό το σήμα και για αυτή την ομάδα. Θέλω, επίσης, να στείλω ένα μήνυμα σε όλα τα παιδιά, γιατί έχω δει πολλά παιδιά σήμερα. Εγώ είχα ένα όνειρο και τώρα το πραγματοποιώ. Έχω μόνο μια συμβουλή για εσάς. Με το πάθος σας μπορείτε να πραγματοποιήσετε κάθε όνειρό σας. Σήμερα είμαι εγώ εδώ, την επόμενη φορά μπορείτε να είστε εσείς σε αυτή τη θέση.

Είμαι συγκινημένος και έχω μιλήσει πολύ, αλλά σημαίνει πολλά για εμένα να βρίσκομαι εδώ. Είμαι υπερήφανος να είμαι παίκτης του μεγαλύτερου κλαμπ της ιστορίας και της ομάδας των ονείρων μου.

Θέλω να πούμε κάτι τελευταίο. Ένα, δύο, τρία: ‘Hala Madrid!’

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα