“Ο μάγος έρχεται”: Η ΑΕΚ ανακοίνωσε τη βόμβα Μαρσιάλ

Διαβάζεται σε 2'
O Αντονί Μαρσιάλ
O Αντονί Μαρσιάλ AP

 

Η ΑΕΚ ολοκλήρωσε τη σπουδαιότερη καλοκαιρινή μεταγραφή, με τον Αντονί Μαρσιάλ να είναι κι επίσημα παίκτης της. Στις 20:40 η άφιξή του στο Ελ. Βενιζέλος.

Η ΑΕΚ έκανε το μεγαλύτερο “μπαμ” της θερινής μεταγραφικής περιόδου, ολοκληρώνοντας την απόκτηση του Αντονί Μαρσιάλ.

Με ποστ στα social media ενημέρωσε τους φίλους της ομάδας ότι ο Γάλλος σούπερ σταρ θα φτάσει στο Ελευθέριος Βενιζέλος το βράδυ της Τετάρτης (18/9) στις 20:40.

Όπως είχε αποκαλύψει το SPORT24 από τις 3 Σεπτεμβρίου, η Ένωση έχει προσφέρει στον Γάλλο σταρ ένα εξωπραγματικό συμβόλαιο για τα δεδομένα του ελληνικού ποδοσφαίρου και έκτοτε δούλευε την υπόθεση για να ντύσει στα κιτρινόμαυρα έναν παίκτη επιπέδου Premier League.

Πρόκειται για το μεγαλύτερο συμβόλαιο που έχει δώσει ποτέ στην ιστορία της, μαζί με τα μπόνους που του έχει τάξει, μεγαλύτερο κι από αυτό του Έρικ Λαμέλα.

Ο Μαρσιάλ βρισκόταν σε αναζήτηση του επόμενου σταθμού στην καριέρα του μετά από εννέα χρόνια στο Μάντσεστερ, όπου οι ετήσιες απολαβές του στη Γιουνάιτεντ ήταν 15 εκατ. ευρώ.

Στα εννέα του χρόνια στους κόκκινους διαβόλους, ο Μαρσιάλ έχει 317 συμμετοχές σε όλες τις διοργανώσεις, πετυχαίνοντας 90 γκολ. Έχει επίσης 70 συμμετοχές στη Μονακό.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα