Ο Μιχάλης Καλαβρός αποδέχθηκε την τιμητική πρόταση του Γιάννη Αντετοκούνμπο

Διαβάζεται σε 1'
Ο Μιχάλης Καλαβρός αποδέχθηκε την τιμητική πρόταση του Γιάννη Αντετοκούνμπο
EUROKINISSI

Ο Μιχάλης Καλαβρός αποδέχθηκε την τιμητική πρόταση του Γιάννη Αντετοκούνμπο και αποχαιρέτησε τον Ολυμπιακό για να αναλάβει τον Greek Freak επί αμερικανικού εδάφους.

Το βιογραφικό του είναι γεμάτο και αξιοζήλευτο, με σημαντικούς σταθμούς σε κάθε γωνιά του πλανήτη, τώρα όμως ο Μιχάλης Καλαβρός ετοιμάζεται για το σημαντικότερο κεφάλαιο της προπονητής του καριέρας, καθώς αποδέχθηκε την τιμητική πρόταση του Γιάννη Αντετοκούνμπο και αποχαιρέτησε τον Ολυμπιακό.

Όπως γράφει το SPORT24, ο 53χρονος Έλληνας προπονητής, με ειδικότητα στην ατομική βελτίωση, ενημέρωσε τους μέχρι πρότινος συνεργάτες του και έγραψε τον επίλογο της θητείας του στους Πειραιώτες για να γίνει ο άνθρωπος που θα δουλεύει σε καθημερινή βάση επί αμερικανικού εδάφους με τον Γιάννη Αντετοκούνμπο, έναν εκ των κορυφαίων στο παγκόσμιο μπάσκετ, αν όχι τον κορυφαίο όλων.

Πριν από τη θητεία του στον Ολυμπιακό, ο Καλαβρός εργάστηκε σε ΑΕΚ, Σπόρτιγκ, Νήαρ Ηστ, Χάρσταντ Βίκινγκς, Φρανκφούρτη, Κολοσσό Ρόδου, Ολύμπια Λάρισας, Ηλυσιακό, Σανγκάη Σαρκς, Μαναγουάτου Τζετς, Κηφισιά και Σανξί Ντράγκονς.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα