Ο Ολυμπιακός αποχαιρέτησε τον Σίκμα

Διαβάζεται σε 1'
Ο Ολυμπιακός αποχαιρέτησε τον Σίκμα
EUROKINISSI

Ο Λουκ Σίκμα αποτελεί και επίσημα παρελθόν από τον Ολυμπιακό, με τους “ερυθρολεύκους” να τον αποχαιρετούν με ένα post στον επίσημο λογαριασμό τους στο twitter.

Ήταν αναμενόμενο, πλέον είναι και επίσημο. Ο Λουκ Σίκμα δεν θα φοράει την φανέλα του Ολυμπιακού την σεζόν 2024/25, αφού οι “ερυθρόλευκοι” αποχαιρέτησαν τον Αμερικανό φόργουορντ με ένα post στο twitter.

Όπως γράφει το SPORT24, ο Ολυμπιακός είχε το δικαίωμα να διατηρήσει τον Σίκμα στις τάξεις του αν ενεργοποιούσε τον σχετικό όρο στο συμβόλαιό του, ωστόσο αποφάσισε να μην το κάνει.

Ο άλλοτε παίκτης της Άλμπα Βερολίνου αποκτήθηκε με την προοπτική να είναι το back up του Άλεκ Πίτερς. Αρκετά νωρίς μέσα στην σεζόν όμως έγινε σαφές ότι δεν μπορούσε να κολλήσει στην φιλοσοφία του Ολυμπιακού, με αποτέλεσμα να τεθεί σταδιακά εκτός ροτέισον, κάτι που παγιοποιήθηκε μετά την απόκτηση του Φιλίπ Πετρούσεβ.

Την σεζόν 2023/24 ο Σίκμα είχε 6.2 πόντους, 5.2 ριμπάουντ και 2.8 ασίστ μέσο όρο σε 21 λεπτά συμμετοχής στην Stoiximan Basket League (5 αγώνες) και 2.7 πόντους και 2.7 ριμπάουντ μέσο όρο σε 11 λεπτά συμμετοχής στην EuroLeague (22 αγώνες).

 

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα