Ο Ολυμπιακός μιλάει με Φουρνιέ: Ο Γάλλος σκέφτεται να παίξει στη EuroLeague

Διαβάζεται σε 3'
Ο Ολυμπιακός μιλάει με Φουρνιέ: Ο Γάλλος σκέφτεται να παίξει στη EuroLeague
Associated Press

Το ενδεχόμενο να αγωνιστεί στην EuroLeague έχει αρχίσει να σκέφτεται ο Εβάν Φουρνιέ. Ο μάνατζέρ του έχει ανοίξει δίαυλο επικοινωνίας με ομάδες της κορυφαίας ευρωπαϊκής διασυλλογικής διοργάνωσης. Μεταξύ αυτών βρίσκεται και ο Ολυμπιακός.

Με δεδομένο ότι διανύουμε τα πρώτα 24ωρα του Σεπτεμβρίου και ότι παραμένει χωρίς ομάδα στο NBA, ο Εβάν Φουρνιέ έχει αρχίσει να σκέφτεται σοβαρά την προοπτική να αγωνιστεί στην EuroLeague.

Για να πάρει, όμως, τελικά ο Γάλλος γκαρντ/σμολ-φόργουορντ (1.98μ.) την απόφαση να έρθει στην Ευρώπη, θα πρέπει να βρει πρόταση από ομάδα που θα διεκδικεί με αξιώσεις το τρόπαιο στην κορυφαία διασυλλογική διοργάνωση. Σε αυτό το πλαίσιο, όπως γράφει το SPORT24, ο εκπρόσωπός του έχει ξεκινήσει συζητήσεις με ομάδες. Μεταξύ αυτών είναι και ο Ολυμπιακός.

Όπως ανέφερε χαρακτηριστικά ο Παντελής Διαμαντόπουλος στην Game Night του SPORT24: “Ο Φουρνιέ έχει αρχίζει να ζυμώνει την ιδέα, για πρώτη φορά κανονικά, να παίξει στην EuroLeague. Θέλει να πάει σε ομάδα που μπορεί να πάρει την EuroLeague. Έχει πει “όχι” στο Μιλανο και ο μάνατζέρ του εχει επικοινωνία με ομάδες, μέσα σε αυτές είναι και ο Ολυμπιακός. Έχει συζητήσει με τον ατζέντη του Φουρνιέ. Είναι μεταγραφή Ολυμπιακού. Είναι μεταγραφή Αγγελόπουλων που θυμίζει Κλέιζα.

Τελεία και αστερίσκος. Έχει έναν πολύ καλό προπονητή ο Ολυμπιακός, που πρέπει να ανάψει το πράσινο φως. Όταν έχεις μια καλοδουλεμένη ομάδα, την οποία ο προπονητής τη δουλεύει όπως θέλει και έχει στήριξη κλπ, θα πρέπει να ανάψεις κι εσύ το φως

Έχει υπάρξει συζήτηση, υπάρχει δίαυλος επικοινωνίας. Όχι μόνο με τον Ολυμπιακό, αλλά είναι και ο Ολυμπιακός. Ο Φουρνιέ έχει κάνει και παλαιότερα κάτι Ολυμπιακοδηλώσεις. Δεν έχει καμία σημασία το κασέ του, με το πόσα χρήματα θα πάρει για να παίξει στην EuroLeague. Τον Φουρνιέ τον νοιάζει να πάρει την EuroLeague. Το θεωρεί και κίνητρο δικό του.

Τώρα μπορούμε να αρχίσουμε να λέμε νούμερα δικά μας. Όχι για Ολυμπιακό. Γενικά για τον παίκτη. Νομίζω ότι ο Φουρνιέ με λιγότερα από 2.5 εκατομμύρια ευρώ δεν θα πάει κάπου.

Είναι Κλέιζα περίπτωση και οι Αγγελόπουλοι έχουν πολύ καιρό να το κάνουν αυτό. Επειδή δεν τα έχουμε πει ποτέ, τη μεταγραφή του Βεζένκοβ δεν χρειάζεται καν να τη συζητάμε. Ο Ολυμπιακός δεν μπορούσε να κάνει τίποτα άλλο αυτό το καλοκαίρι από το να πάρει τον Βεζένκοβ. Πώς να το κάνουμε; Ήθελε η μοίρα ο Βεζένκοβ να είναι ο πιο τυχερός άνθρωπος αυτό το καλοκαίρι. Γιατί αν ο Βεζένκοβ πήγαινε οπουδήποτε αλλού, δεν συζητάω καν να πήγαινε στον Παναθηναϊκό, καταλαβαίνεις ότι θα ήταν διαφορετική η ιστορία για τον φετινό Ολυμπιακό.

Ο Βεζένκοβ πήγε, λοιπόν, στον Ολυμπιακό και τώρα υπάρχει αυτό το θέμα με τον Φουρνιέ. Πάντα όταν κάτι υπάρχει πρέπει να το λέμε. Αυτή την εποχή, λοιπόν, υπάρχει. Υπάρχει συζήτηση. Ως εκεί όμως”.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα