Ο Οσμάν έστειλε το μήνυμα για το όγδοο αστέρι στους φίλους του Παναθηναϊκού

Διαβάζεται σε 1'
Τσεντί Οσμάν
Τσεντί Οσμάν EUROKINISSI

Ο Τσεντί Οσμάν σχημάτισε τον αριθμό “8” με τα χέρια, στέλνοντας το μήνυμα για την κατάκτηση της όγδοης EuroLeague με τον Παναθηναϊκό AKTOR, έχοντας τον γιο του Εργκίν Αταμάν στο πλευρό του

Ο Τσεντί Οσμάν προσγειώθηκε στην Ελλάδα μέσω Κωνσταντινούπολης για τον Παναθηναϊκό AKTOR και έστειλε το μήνυμα για την κατάκτηση της EuroLeague όχι μόνο με λόγια σαφή και ξεκάθαρα, αλλά και με κινήσεις με τα χέρια και τα δάκτυλά του.

Όπως γράφει το SPORT24, την ώρα που τον υποδέχονταν με συνθήματα οι φίλοι των πράσινων, εκείνος σήκωσε τα δύο του χέρια ψηλά και σχημάτισε τον αριθμό “8”, δείχνοντας το όγδοο ευρωπαϊκό πρωτάθλημα που προσδοκά να κατακτήσει για τον Παναθηναϊκό, με την επιστροφή του στην Ευρώπη μετά από επτά χρόνια.

Μάλιστα, ο Τούρκος φόργουορντ είχε στο πλευρό του και τον γιο του Εργκίν Αταμάν, Σαρπ, που τον ακολούθησε όταν κατευθύνθηκε στα μικρόφωνα για να μιλήσει στις καθιερωμένες δηλώσεις.

Ο Οσμάν δεν ξέχασε να χαρίσει αυτόγραφα στους φίλους του Παναθηναϊκού, που τον περίμεναν με ανυπομονησία στο “Ελ. Βενιζέλος” το βράδυ της Κυριακής (8/9).

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα