Ο ΠΑΟΚ πρόλαβε το μεγάλο deal με τον Ντέγιαν Λόβρεν

Διαβάζεται σε 2'
Ο ΠΑΟΚ πρόλαβε το μεγάλο deal με τον Ντέγιαν Λόβρεν
AP PHOTO

Παίκτης του ΠΑΟΚ λογίζεται ο Ντέγιαν Λόβρεν. Ο Δικέφαλος πρόλαβε τις προθεσμίες και ο Κροάτης κεντρικός αμυντικός αναμένεται στη Θεσσαλονίκη.

Ο ΠΑΟΚ ολοκλήρωσε το μεγάλο deal. Ο Ντέγιαν Λόβρεν θα φοράει τα ασπρόμαυρα, με τον Κροάτη κεντρικό αμυντικό να έχει υπογράψει διετές συμβόλαιο, σύμφωνα με πληροφορίες.

Όπως γράφει το SPORT24, ο Δικέφαλος πρόλαβε την διορία και λίγο πριν κλείσει το μεταγραφικό παράθυρο ολοκλήρωσε όλα τα διαδικαστικά, προκειμένου να οριστικοποιηθεί αυτή η σπουδαία μεταγραφική κίνηση.

Μάλιστα, αναμένεται να ανακοινωθεί από τον ΠΑΟΚ το προσεχές διάστημα, ενώ τις επόμενες μέρες ο Κροάτης στόπερ πρόκειται να ταξιδέψει στη Θεσσαλονίκη.

Ο Λόβρεν θα είναι ο τέταρτος στόπερ, μαζί με τους Κόλι, Μιχαηλίδη και Κετζιόρα, ενώ να θυμίσουμε πως δεν έχει δικαίωμα να αγωνιστεί στην Ευρώπη. Συμπληρωματικός κεντρικός αμυντικός του Δικεφάλου θα είναι ο Θυμιάνης.

Το προφίλ του Λόβρεν

Η Λιόν είχε αγοράσει τον Λόβρεν από τη Ζενίτ για το ποσό των δύο εκατομμυρίων ευρώ, ενώ είχε υπογράψει συμβόλαιο συμβόλαιο μέχρι το 2025.

Το βαρύ του ιδιαίτερα βαρύ. Ξεχωρίζει η παρουσία του στην Λίβερπουλ, με την οποία είχε 185 συμμετοχές σε όλες τις διοργανώσεις με τους Reds, κατακτώντας την Premier League, το Champions League και το Super Cup.

Στη Λιόν ήταν η δεύτερή του θητεία και με τη γαλλική ομάδα έχει 185 συμμετοχές. Έχει αγωνιστεί επίσης σε Ντίναμο Ζάγκρεμπ, Σαουθάμπτον και Ίντερ Ζάπρεσικ.

Έχει παίξει σε 78 παιχνίδια με την φανέλα της εθνικής Κροατίας και ήταν βασικός το 2018, όταν με την ομάδα της πατρίδας του έφτασε στον τελικό του Παγκοσμίου Κυπέλλου, αλλά και το 2022 στην πορεία μέχρι τον μικρό τελικό.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα