Ο Τσιτσιπάς ξέσπασε στη ρακέτα του και τρόμαξε την Μπαντόσα

Διαβάζεται σε 2'
Ο Τσιτσιπάς ξέσπασε στη ρακέτα του και τρόμαξε την Μπαντόσα

Δεν πήγε όπως θα ήθελε το μικτό διπλό για τον Στέφανο Τσιτσιπά, ο οποίος πέταξε εκνευρισμένος τη ρακέτα του τρομάζοντας την Πάουλα Μπαντόσα.

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς και η Πάουλα Μπαντόσα αγωνίστηκαν στο μικτό διπλό του US Open, γνώρισαν όμως την ήττα με 2-0 σετ από τους Γκονζάλες και Όλμο.

Μια φάση όμως στο tie-break του πρώτου σετ έκανε τον Έλληνα πρωταθλητή να χάσει την ψυχραιμία του. Συγκεκριμένα, οι μεξικανοί σέρβιραν ενώ προηγούνταν με 5-3. Ο Τσιτσιπάς δεν κατάφερε να βγάλει σωστή επιστροφή και πέταξε με δύναμη τη ρακέτα του στο έδαφος. Η κίνησή του αυτή μάλιστα τρόμαξε την συμπαίκτριά του, Πάουλα Μπαντόσα.

Δείτε το video:

Παρόλα αυτά, ο Τσιτσιπάς φάνηκε να απόλαυσε την εμπειρία όπως δήλωσε μετά τον αγώνα.

Αναλυτικά όσα είπε:

“Παίξαμε μαζί γιατί έχουμε δει ότι έχουμε καλή χημεία και θέλαμε να το δοκιμάσουμε και σε επίσημο τουρνουά.

Ανυπομονούσαμε καιρό γι’ αυτό και περιμέναμε κάτι περισσότερο, αλλά παίξαμε απέναντι σε μια ομάδα που έχει πάει πολύ καλά στα μικτά στα Grand Slam τα τελευταία χρόνια. Θα μπορούσαμε να πούμε ότι δεν είχαμε και την καλύτερη κλήρωση για 1ο γύρο. Κατά τ’ άλλα το απολαύσαμε και ήταν διασκεδαστικό που το μοιράστηκα αυτό με την Πάουλα.

Είμαι ικανοποιημένος με το πως έπαιξα, τα πήγα καλά, όπως και η Πάουλα. Πιστεύω απλά χρειάζεται κάτι παραπάνω, περισσότερα ματς και τακτική διπλών για να δέσεις καλύτερα. Το μικτό δεν είναι η πρώτη μας φιλοδοξία ή ο μεγαλύτερος στόχος, έχουμε τις καριέρες μας στο μονό, αλλά σίγουρα μας δίνει μια φρεσκάδα και μια παραπάνω περιπέτεια στο τένις μας”.

Για το εάν θα το επαναλάβουν στο Australian Open: “Ακόμα δεν ξέρω, πρέπει να είμαστε υγιείς μέχρι τότε, πρέπει να είμαστε σίγουροι για κάποια πράγματα. Εγώ πρέπει να παίζω αγώνες best-of-five στο μονό, κάτι που είναι πολύ απαιτητικό, αλλά θα δούμε! Είναι πάντα θέμα επιλογής και η Πάουλα νομίζω ότι συμφωνεί μαζί μου. Είμαστε διατεθειμένοι να παίξουμε σε κάθε event που περιλαμβάνει μικτό και είχαμε μια ωραία εμπειρία εδώ στο Mixed Madness. Έχουμε παίξει καλά ματς μαζί, είναι δυναμική και βάζει πολύ δύναμη στα χτυπήματά της, σαν άντρας. Για μένα είναι απολαυστικό να μοιράζομαι κάτι τέτοιο με μια γυναίκα που μπορεί να παίξει έτσι.”

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα