Ολυμπιακοί Αγώνες: Ανησυχία στην Εθνική, πρόβλημα στα πλευρά ο Νικ Καλάθης

Διαβάζεται σε 2'
Ολυμπιακοί Αγώνες: Ανησυχία στην Εθνική, πρόβλημα στα πλευρά ο Νικ Καλάθης
EUROKINISSI

Ο Νικ Καλάθης αποκόμισε πρόβλημα στα πλευρά μετά από αγκωνιά που δέχθηκε στο παιχνίδι της Ελλάδας με την Ισπανία.

Ο Νικ Καλάθης αποκόμισε πρόβλημα τραυματισμού από το παιχνίδι της Ελλάδας με την Ισπανία, καθώς υπέστη κάκωση στα μαλακά μόρια και ενδιάμεσα στα τελευταία πλευρά.

Όπως γράφει το SPORT24, ο έμπειρος γκαρντ πήγε στο νοσοκομείο μετά το φινάλε του παιχνιδιού, λόγω έντονου πόντου στα δεξιά πλευρά, μετά από αγκωνιά που δέχθηκε.

Οι εξετάσεις στις οποίες υποβλήθηκε έδειξαν ότι ήταν αρνητικός για εμφανή εστία κατάγματος, ωστόσο έδειξαν ότι έχει υποστεί κάκωση στα μαλακά μόρια και ενδιάμεσα στα τελευταία πλευρά.

Ο παίκτης είναι υπό ιατρική παρακολούθηση και ακολουθεί παυσίπονη αγωγή.

Όλα αυτά λίγες μέρες πριν το κρίσιμο παιχνίδι της Ελλάδας με την Αυστραλία για την 3η αγωνιστική του τουρνουά μπάσκετ των Ολυμπιακών Αγώνων (2/8, 14:30).

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΕΟΚ:

“Ο Νικ Καλάθης οδηγήθηκε στο νοσοκομείο μετά τη λήξη του αγώνα με την Ισπανία, λόγω έντονου πόντου στα δεξιά πλευρά, μετά από αγκωνιά που δέχτηκε στη διάρκεια του αγώνα.

Ο παρακλινικός έλεγχος που έγινε, με ακτινογραφία και υπέρηχο, ήταν αρνητικός για εμφανή εστία κατάγματος και έδειξε κάκωση στα μαλακά μόρια και ενδιάμεσα στα τελευταία πλευρά.

Ο Καλάθης ακολουθεί ήδη παυσίπονη αγωγή και είναι υπό ιατρική παρακολούθηση”.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα