Ολυμπιακοί Αγώνες: Δακρυσμένες στον Εθνικό Ύμνο οι παίκτριες της Εθνικής Πόλο

Διαβάζεται σε 1'
Εθνική Πόλο γυναικών - Ολυμπιακοί Αγώνες
Εθνική Πόλο γυναικών - Ολυμπιακοί Αγώνες Pintscreen EΡΤ

Οι αθλήτριες της Εθνικής Πόλο Γυναικών συγκινήθηκαν κατά την ανάκρουση του Εθνικού Ύμνουν και μερικές εξ αυτών έκλαψαν, σε μία στιγμή με έντονη συναισθμηατική φόρτιση.

Η Εθνική Πόλο Γυναικών ξεκίνησε με ήττα από τις ΗΠΑ τις αγωνιστικές της υποχρεώσεις στους Ολυμπιακούς Αγώνες, ωστόσο η συγκίνηση των αθλητριών του αντιπροσωπευτικού μας συγκροτήματος κατά την ανάκρουση του Εθνικού Ύμνου συγκλόνισε.

‘Οπως γράφει το SPORT24, oι παίκτριες της Αλεξίας Καμμένου σε έντονη συναισθηματική φόρτιση, έκλαψαν κατά την ανάκρουση του Εθνικού Ύμνου, στον πρώτο αγώνα της Εθνικής Πόλο Γυναικών στους Ολυμπιακούς Αγώνες μετά από 16 χρόνια.

Μετά το τέλος του παιχνιδιού η Νικόλ Ελευθεριάδου δήλωσε: “Αρχικά να πω πως δεν υπάρχει βαριά ήττα. Τα συναισθήματα ήταν πολύ έντονα. Ήταν ένα ιδιαίτερο παιχνίδι για την καριέρα μας. Παιχνίδι με παιχνίδι θα βρίσκουμε τον εαυτό μας. Σίγουρα δεν απογοητευόμαστε γιατί τώρα αρχίζουμε. Τα παιχνίδια του ομίλου είναι όλα πάρα πολύ δύσκολα. Σιγά σιγά θα βρίσκουμε και τη συγκεντρωσή μας”.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα