Ολυμπιακοί Αγώνες: Εκτός ημιτελικών των 100 μέτρων πεταλούδα Ντουντουνάκη και Δαμασιώτη

Διαβάζεται σε 2'
Ολυμπιακοί Αγώνες: Εκτός ημιτελικών των 100 μέτρων πεταλούδα Ντουντουνάκη και Δαμασιώτη
AP IMAGES LEE JIN-MAN

Άννα Ντουντουνάκη και Γεωργία Δαμασιώτη πάλεψαν για την πρόκριση στα ημιτελικά των 100 μέτρων πεταλούδα στους Ολυμπιακούς Αγώνες, αλλά δεν κατάφεραν να προκριθούν.

Εκτός ημιτελικών των 100 μέτρων πεταλούδας στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Παρισιού έμειναν η Άννα Ντουντουνάκη και η Γεωργία Δαμασιώτη, καθώς δεν κατάφεραν να καταταγούν στην 16αδα.

Η Ντουντουνάκη η οποία είναι μέλος της team future της bwin, τερμάτισε έβδομη στην τρίτη προκριματική σειρά με 58.14 και κατετάγη 19η στη συνολική προκριματική σειρά.

Όπως γράφει το SPORT24, η Δαμασιώτη τερμάτισε επίσης έβδομη στην δεύτερη προκριματική σειρά με χρόνο με 58.72 με αποτέλεσμα να τερματίσει 23η στην προκριματική σειρά.

Οι δηλώσεις της Ντουντουνάκη

H Άννα Ντουντουνάκη δήλωσε στην κάμερα της ΕΡΤ μετά τον αγώνα, φανερά φορτισμένη, πως: «Είχα έρθει με άλλους στόχους εδώ. Είχα δουλέψει πάρα πολύ και εγώ και ο προπονητής μου και όλη η ομάδα. Δυστυχώς δεν βγήκε το αποτέλεσμα. Δεν ξέρω γιατί. Πραγματικά πιστεύω ήταν στις δυνατότητες μου το να περάσω στον τελικό και ήθελα και κάτι παραπάνω. Ήταν μια δύσκολη χρονιά φέτος. Πίστεψα ότι μπορώ στο τέλος να την γυρίσω. Τελικά δεν τα κατάφερα. Δεν ξέρω γιατί δεν βγήκε.

Είναι η πρώτη φορά που σε μια τόσο μεγάλη διοργάνωση δεν καταφέρνω να βγάλω τον καλό μου εαυτό και σίγουρα με στεναχωρεί όλο αυτό.

Γενικά ήταν μια μεγάλη πρόκληση στη φετινή χρονιά. Ξεκίνησε πολύ καλά και στη συνέχεια μετά που τραυματίστηκα, τα πράγματα άρχισαν να δυσκολεύουν. Έκανα ό,τι καλύτερο μπορούσα. Περίπου ενάμιση μήνα από το σπίτι μου σε προετοιμασίες για να μπορέσω να φτάσω εδώ. Πίστευα ότι ήμουν έτοιμη. Ένιωθα καλά. Δεν ξέρω τι έγινε και δε βγήκε αυτό που ήθελα. Στεναχωριέμαι πολύ, αλλά έχω έρθει συνειδητοποιημένη και μπορώ να προχωρήσω παρακάτω, θεωρώ».

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα