Ολυμπιακοί Αγώνες – Εμμανουήλ Καραλής: “Δεν μπορώ να πιστέψω ότι έκανα το όνειρό μου πραγματικότητα”

Ολυμπιακοί Αγώνες – Εμμανουήλ Καραλής: “Δεν μπορώ να πιστέψω ότι έκανα το όνειρό μου πραγματικότητα”
Ο Εμμανουήλ Καραλής στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο 2020 2021 Morry Gash/AP Photo

Ο Εμμανουήλ Καραλής δεν μπορούσε να κρύψει τη χαρά του για την πρόκριση στον τελικό του επί κοντώ στους Ολυμπιακούς Αγώνες και επεσήμανε ότι θα τη θυμάται στο μέλλον και θα κλαίει.

Στην πρώτη του συμμετοχή σε Ολυμπιακούς Αγώνες, ο Εμμανουήλ Καραλής κατάφερε να πάρει την πρόκριση στον τελικό του άλματος επί κοντώ.

Στα 21 του χρόνια έκανε ένα όνειρό του πραγματικότητα και δεν κρύβει το πώς αισθάνεται για αυτό: “Μακάρι να μπορούσατε να νιώσετε όπως νιώθω αυτή τη στιγμή. Είναι πολύ συγκινητικό αυτό που έχω καταφέρει γιατί σκέφτομαι τι έχω περάσει. Όλες τις δυσκολίες, τους τραυματισμούς. Σκέφτομαι και τους δικούς μου που δεν κατάφεραν να είναι εδώ και τους έκανα υπερήφανους”, είπε σε συνέντευξή του στην Πηνελόπη Γκιώνη και το SPORT 24.

Φυσικά, αναφέρθηκε με τη γνωστή ειλικρίνειά του και στο πώς έζησε τον προκριματικό: “Έζησα τη στιγμή. Έζησα τα πάντα. Ακόμα και τρεις άκυρες να έκανα θα το χαιρόμουνα. Είναι το όνειρο μου που έγινε πραγματικότητα. Δεν μπορώ να πιστέψω ότι έκανα το όνειρό μου πραγματικότητα“.

Σε ό,τι αφορά τον τελικό είπε: “Με την ίδια λογική θα προσπαθήσω να πηδήξω όσο πιο ψηλά μπορώ, να χαρώ τον αγώνα και ό,τι είναι να έρθει ας έρθει“.

Ο Μανόλο τέλος είπε: Μετά από τρία χρόνια που δεν κατάφερνα να κάνω αυτό που μπορούσα, τώρα στο τέλος της σεζόν μπαίνω στον τελικό μιας Ολυμπιάδας παρότι ήμουν και είμαι ακόμα λίγο ακόμα τραυματισμένος είναι κάτι που στο μέλλον θα το σκέφτομαι και θα κλαίω”.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα