Ολυμπιακοί Αγώνες: Η είσοδος των σημαιοφόρων Καραλή – Πλατανιώτη στην τελετή λήξης – ΒΙΝΤΕΟ

Διαβάζεται σε 1'
Καραλής και Πλατανιώτη στην Τελετή Λήξης
Καραλής και Πλατανιώτη στην Τελετή Λήξης (ΦΩΤΟ:ΝΙΚΟΣ ΚΟΜΙΝΗΣ)

Πρώτοι μπήκαν στο Σταντ ντε Φρανς οι Εμμανουήλ Καραλής – Ευαγγελία Πλατανιώτη, για την τελετή λήξης των Ολυμπιακών Αγώνων.

Με την ελληνική σημαία στα χέρια μπήκαν ο Εμμανουήλ Καραλής και η Ευαγγελία Πλατανιώτη στο Σταντ ντε Φρανς το βράδυ της Κυριακής (11/8) για την τελετή λήξης των Ολυμπιακών Αγώνων 2024.

Όπως γράφει το SPORT24, ο αθλητής του επί κοντώ και η αθλήτρια της καλλιτεχνικής κολύμβησης ήταν αυτοί που ηγήθηκαν της ελληνικής αποστολής, που ήταν αυτή τη φορά ολιγομελής σε σχέση με την τελετή έναρξης στην οποία βρίσκονταν οι περισσότεροι.

Στο ξεκίνημα της διαδικασίας, πάντως, στο στάδιο εισήλθαν πρώτοι οι σημαιοφόροι και στη συνέχεια οι υπόλοιποι αθλητές για να ακολουθήσει μία όμορφη γιορτή για όσα είδαμε τις τελευταίες δυόμιση εβδομάδες σε αρκετά σημεία της Γαλλίας.

Λίγη ώρα νωρίτερα ο Έλληνας αθλητής κρατώντας την ελληνική σημαία πριν την έναρξη της Τελετής, σε ανάρτησή του στο Instagram έγραψε,

“Ποιος να φανταζόταν ότι ο μικρός Μανολο που ζήλευε στο γυμνάσιο τους σημαιοφόρους κάποια στιγμή θα γίνει σημαιοφόρος στους Ολυμπιακούς Αγώνες..!”

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα