Ολυμπιακοί Αγώνες: Η συγκλονιστική ατάκα του Γιάννη Αντετοκούνμπο όταν έμαθε ότι θα είναι υποψήφιος σημαιοφόρος

Διαβάζεται σε 1'
Ολυμπιακοί Αγώνες: Η συγκλονιστική ατάκα του Γιάννη Αντετοκούνμπο όταν έμαθε ότι θα είναι υποψήφιος σημαιοφόρος
EUROKINISSI

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο που αφανίστηκε από τα πλάνα της Τελετής Έναρξης είναι αυτός που δάκρυσε όταν έμαθε ότι θα είναι υποψήφιος σημαιόφορος της Ολυμπιακής ομάδας.

Εδώ στην ανατολική λεκάνη της Μεσογείου η πρώτη στιγμή που θέλουμε να απολαύσουμε σε κάθε Τελετή Έναρξης είναι η έναρξη της παρέλασης των χωρών.

Αυτή τη φορά περιμέναμε με αγωνία να δούμε τα χαμογελαστά πρόσωπα των σημαιοφόρων μας, του Γιάννη Αντετοκούνμπο και της Αντιγόνης Ντρισμπιώτη.

Η Αντιγόνη αχνοφάνηκε, όχι όμως και ο Γιάννης. Και είναι κρίμα διότι αμφότεροι αγάπησαν αυτή τη στιγμή πριν καν τη ζήσουν.

Δάκρυσαν όταν ενημερώθηκαν ότι θα αναλάβουν αυτόν τον ρόλο στην Τελετή Έναρξης των 33ων Ολυμπιακών Αγώνων. Η Αντιγόνη το ομολόγησε σε δηλώσεις της.

Από την άλλη ο Γιάννης, όπως αναφέρει το Sport24.gr, όταν άκουσε από τα χείλη του προέδρου της Ολυμπιακής Επιτροπής, Σπύρου Καπράλου την ερώτηση αν αποδέχεται να είναι υποψήφιος σημαιοφόρος αρχικά σάστισε.

“Μου αρκεί που προκριθήκαμε”, ψέλλισε ανακουφισμένος στα αποδυτήρια του ΣΕΦ, όπου ερωτήθηκε. “Ας είναι ο Σπανούλης ή όποιο άλλο παιδί θέλετε από την ομάδα” αποκρίθηκε ιπποτικά και όταν ενημερώθηκε “μα η πρόταση Γιάννη μου, είναι για σένα” εκείνος δάκρυσε από συγκίνηση. Το μεγάλο όνειρό του θα γινόταν πράξη.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα