Ολυμπιακοί Αγώνες, Καραλής: Προκρίθηκε με άνεση και έδειξε τις διαθέσεις του για τον τελικό του επί κοντώ

Διαβάζεται σε 1'
Ολυμπιακοί Αγώνες, Καραλής: Προκρίθηκε με άνεση και έδειξε τις διαθέσεις του για τον τελικό του επί κοντώ
EUROKINISSI

Ο Εμμανουήλ Καραλής ξεπέρασε τα 5.75 μ. στον προκριματικό του επί κοντώ που έλαβε χώρα το μεσημέρι του Σαββάτου και πήρε με χαρακτηριστική άνεση το εισιτήριο για τον μεγάλο τελικό του αγωνίσματος, στους Ολυμπιακούς Αγώνες.

Ο Εμμανουήλ Καραλής είναι έτοιμος για μεγάλα πράγματα στο Παρίσι και φρόντισε να στείλει το πρώτο και άκρως ηχηρό μήνυμα στον προκριματικό του επί κοντώ που έλαβε χώρα το μεσημέρι του Σαββάτου (3/8).

Και αυτό γιατί, όπως γράφει το SPORT24, χρειάστηκαν μόλις τρεις προσπάθειες, όλες επιτυχημένες, για να σφραγίσει το εισιτήριο για τον μεγάλο τελικό του αγωνίσματος, με τον κάτοχο του πανελληνίου ρεκόρ να περνάει με την πρώτη προσπάθεια τα 5.60 μ. και στη συνέχεια να κάνει το ίδιο όταν ο πήχης τοποθετήθηκε στα 5.70 μ. αλλά και στα 5.75 μ.

Το όριο πρόκρισης στον τελικό ήταν τα 5 μέτρα και 80 εκατοστά αλλά δεν χρειάστηκε να επιχειρήσει κάποια προσπάθεια σε αυτό το ύψος αφού ήταν αρκετοί εκείνοι που αποκλείστηκαν (31 συνολικά οι αθλητές του προκριματικού, έμειναν εκτός μεταξύ άλλων ο ασημένιος ολυμπιονίκης του Τόκιο, Νίλσεν, και ο 6ος Ολυμπιονίκης των περασμένων Ολυμπιακών Αγώνων, Λίσεκ).

Η επιτυχημένη προσπάθεια του Καραλή στα 5.60 μ.

Η επιτυχημένη προσπάθεια του Καραλή στα 5.70 μ.

Το άλμα του Καραλή πάνω από τα 5.75 μ.

 

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα