Ολυμπιακοί Αγώνες: Καταγγελία της Κελίφ για παρενόχληση στον κυβερνοχώρο

Διαβάζεται σε 1'
Ολυμπιακοί Αγώνες: Καταγγελία της Κελίφ για παρενόχληση στον κυβερνοχώρο
© 2024 JOHN LOCHER / AP IMAGES

Καταγγελία για παρενόχληση στον κυβερνοχώρο υπέβαλλε η χρυσή Ολυμπιονίκης Ιμάνι Κελίφ, που έπεσε θύμα διαμάχης για το φύλο της.

Η Αλγερινή πυγμάχος Ιμάνι Κελίφ, χρυσή Ολυμπιονίκης στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Παρισιού, υπέβαλε καταγγελία για παρενόχληση στον κυβερνοχώρο, αφού έπεσε θύμα διαμάχης για το φύλο της, όπως ανακοίνωσε σήμερα (10/8) ο δικηγόρος της Ναμπίλ Μπουντί.

«Έχοντας μόλις κερδίσει ένα χρυσό μετάλλιο στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Παρισιού 2024, η πυγμάχος Ιμάνι Κελίφ αποφάσισε να οδηγήσει έναν νέο αγώνα: αυτόν της δικαιοσύνης, της αξιοπρέπειας και της τιμής», γράφει ο δικηγόρος.

Σημείωσε ότι «έκανε καταγγελία για πράξεις επιδεινούμενης κυβερνοπαρενόχλησης, στην εισαγγελία του Παρισιού στον τομέα καταπολέμησης του διαδικτυακού μίσους.»

Η Κελίφ επικράτησε της Κινέζας Λου-Γιανγκ με 5-0 και πήρε το χρυσό μετάλλιο στην πυγμαχία γυναικών στην κατηγορία των 66 κιλών.

Υπενθυμίζεται ότι τις προηγούμενες μέρες είχε ξεσπάσει θύελλα αντιδράσεων γύρω από το πρόσωπο της Αλγερινής πυγμάχου, αναφορικά με τα επίπεδα τεστοστερόνης της και τον περσινό αποκλεισμό της για το τεστ φύλου.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα