Ολυμπιακοί Αγώνες, Κουρουγκλίεβ: “Το μυαλό μου είναι να πάρω το μετάλλιο για την Ελλάδα”

Διαβάζεται σε 1'
Ολυμπιακοί Αγώνες, Κουρουγκλίεβ: “Το μυαλό μου είναι να πάρω το μετάλλιο για την Ελλάδα”

Αποφασισμένος να πάρει τη νίκη απέναντι στον Άμινε και να κατακτήσει το χάλκινο μετάλλιο, που θα είναι το όγδοο συνολικά για την Ελλάδα στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Παρισιού, εμφανίστηκε με δηλώσεις του ο Ντουαρέν Κουρουγκλίεβ.

Ο Νταουρέν Κουρουγκλίεβ ήταν σαρωτικός απέναντι στον Αυστραλό Λόρενς για την κατηγορία των 86κ ελευθέρας πάλης και πανηγύρισε σπουδαία νίκη με 10-0 με τεχνική υπεροχή, για να διεκδικήσει έτσι το βράδυ της Παρασκευής (9/8, 20:30) το χάλκινο μετάλλιο στους Ολυμπιακούς Αγώνες.

Όπως γράφει το SPORT24, αντίπαλος του δις πρωταθλητή θα είναι ο Άμινε στον τελικό των ρεπεσάζ, με τον Κουρουγκλίεβ να εκφράζει την πεποίθησή του, μέσω δηλώσεών του στην κάμερα της ΕΡΤ, ότι θα πετύχει στην αποστολή του και θα φέρει ακόμη ένα μετάλλιο στην Ελλάδα στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Παρισιού.

“Το μυαλό μου είναι να πάρω το μετάλλιο για την Ελλάδα. Το ταπί είναι ταπί, κανείς δεν ξέρει τι μπορεί να συμβεί. Δεν θα χαλαρώσω, μέχρι το βράδυ έχουμε χρόνο, θα φάω, θα ξεκουραστώ και ό,τι δυνατότητα έχω θα τη δώσω στον τελευταίο αυτό αγώνα”, τόνισε χαρακτηριστικά.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα