Ολυμπιακοί Αγώνες: Ο καταιγιστικός Στέφανος Τσιτσιπάς προκρίνεται στους “8”

Διαβάζεται σε 2'
Ολυμπιακοί Αγώνες: Ο καταιγιστικός Στέφανος Τσιτσιπάς προκρίνεται στους “8”
Eurokinissi

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς (Νο12) ήταν καταιγιστικός στο δεύτερο σετ και με 0-2 (5-7, 1-6) επί του Αργεντινού Σεμπάστιαν Μπαέζ (Νο18) προκρίθηκε στους “8” στο μονό ανδρών στους Ολυμπιακούς Αγώνες.

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς (Νο12) αν και δέχθηκε break μόλις στο πρώτο game, πάλεψε απέναντι στον Αργεντινό Σεμπάστιαν Μπαέζ (Νο18) και με 0-2 σετ (5-7, 1-6) προκρίθηκε στα προημιτελικά του μονού ανδρών, εκεί όπου θα αντιμετωπίσει είτε τον Νόβακ Τζόκοβιτς, είτε τον Ντόμινικ Κέπφερ.

Σύμφωνα με όσα γράφει το sport24 Τσιτσιπάς ολοκλήρωσε το ματς με 61% περασμένα πρώτα service, κερδίζοντας το 89% των πόντων (32/36) και το 26% στο δεύτερο (6/23), εκμεταλλεύτηκε τις 5 από τις 7 ευκαιρίες για break, σημείωσε 11 winners, ενώ είχε και 19 αβίαστα λάθη.

Ο Αργεντινός τενίστας έσπασε από νωρίς το σερβίς του Τσιτσιπά, προηγήθηκε με 2-0, όμως ο Έλληνας τενίστας απάντησε άμεσα και στο 4ο game πήρε πίσω το break, ισοφαρίζοντας σε 2-2.

Κάποια αβίαστα λάθη του Στέφανου στη συνέχεια έδωσαν ξανά την ευκαιρία στον Μπαέζ να πάρει εκ νέου προβάδισμα με break για το 3-2.

Ο κορυφαίος Έλληνας τενίστας ωστόσο, γύρισε το ματς και με τέσσερα σερί games πήρε το πρώτο σετ με 5-7.

Το δεύτερο σετ ξεκίνησε με τον Τσιτσιπά να είναι καταιγιστικός, κάνοντας το τρομερό 0-5. Επέτρεψε στον αντίπαλό του να πάρει μόλις ένα game, το 6ο, καθώς κατέκτησε και το 2ο σετ με 1-6 και πέρασε στους “8”.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα