Ολυμπιακοί Αγώνες – Πάλη: Ο Κουρουγκλίεβ ηττήθηκε στα προημιτελικά και θα συνεχίσει στα ρεπεσάζ

Διαβάζεται σε 1'
O Νταουρέν Κουρουγκλίεβ
O Νταουρέν Κουρουγκλίεβ AP Photo/Andreea Alexandru

Ο Νταουρέν Κουρουγκλίεβ ηττήθηκε με 9-4 από τον Ιρανό, Χασάν Γιαζντανιχαρατί, στα προημιτελικά του ολυμπιακού τουρνουά πάλης, ωστόσο διατηρεί ελπίδες για να διεκδικήσει το δεύτερο χάλκινο μετάλλιο στα 86κ ελευθέρας πάλης, μέσω των ρεπεσάζ.

Ο Νταουρέν Κουρουγκλίεβ ήταν άκρως εντυπωσιακός στον πρώτο του αγώνα στους Ολυμπιακούς Αγώνες, διαλύοντας με 11-0 τον Πορτορικανό Ράμος για τη φάση των 16 της κατηγορίας 86κ ελευθεράς πάλης, όμως η μάχη που έδωσε στα προημιτελικά δεν στέφθηκε με επιτυχία.

Και αυτό γιατί έπεσε πάνω σε έναν πανίσχυρο αντίπαλο, τον Χασάν Γιαζντανιχαρατί, με τον Ιρανό δις Ολυμπιονίκη να επικρατεί με 9-4 του δις πρωταθλητή Ευρώπης και να παίρνει εκείνος το εισιτήριο για τα ημιτελικά, αφήνοντας τον Κουρουγκλίεβ να ελπίζει σε διάκριση μέσω της διαδικασίας των ρεπεσάζ.

Αυτό που θέλει ο 32χρονος αθλητής μας είναι να κερδίσει ο Γιαζντανιχαρατί στον αποψινό ημιτελικό του με αντίπαλο τον Αμίν και να προκριθεί στον μεγάλο τελικό της κατηγορίας, προκειμένου να μπορέσει αύριο ο Κουρουγκλίεβ να αγωνιστεί στα ρεπεσάζ και να διεκδικήσει το ένα από τα δύο χάλκινα μετάλλια.

Σημειώνεται πως αν ο Γιαζντανιχαρατί ηττηθεί από τον Αμίν τότε η πορεία του Κουρουγκλίεβ στους 33ους Ολυμπιακούς Αγώνες δεν θα συνεχιστεί.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα