Ολυμπιακοί Αγώνες: Ποιοι καλλιτέχνες θα συμμετάσχουν στην τελετή λήξης

Διαβάζεται σε 2'
Ολυμπιακοί Αγώνες: Ποιοι καλλιτέχνες θα συμμετάσχουν στην τελετή λήξης
Φωτογραφία αρχείου AP Photo

Η τελετή λήξης των Ολυμπιακών Αγώνων, ονόματι “Records”, στο Παρίσι θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 11 Αυγούστου και αρκετοί γνωστοί καλλιτέχνες θα δώσουν το “παρών”.

Στην τελετή λήξης Ολυμπιακών Αγώνων που θα γίνει την Κυριακή (11/08), θα εμφανιστούν δύο διάσημα γαλλικά συγκροτήματα που ακούν στα ονόματα Phoenix και Air.

Πρόκειται για το βραβευμένο με Grammy Phoenix και το ηλεκτρονικό δίδυμο Air που βρίσκεται σε περιοδεία για να γιορτάσει την επέτειο από τα 25 χρόνια από την κυκλοφορία του άλμπουμ που αποτέλεσε το εφαλτήριο της επιτυχίας τους το 1998, “Moon Safari”.

 

Η τελετή λήξης ονομάζεται “Records” και θα διαρκέσει συνολικά γύρω στις δύο ώρες (21.00-23.15). Η τοποθεσία της εκδήλωσης θα είναι το Stade de France, το εθνικό στάδιο της Γαλλίας, βόρεια της πρωτεύουσας, ενώ το θέμα της τελετής θα επικεντρωθεί κυρίως σε φουτουριστικές εικόνες.

Τα υπόλοιπα αστέρια που φημολογείται πως θα εμφανιστούν στην γεμάτη προσδοκίες τελετή λήξης, είναι ο Snoop Dogg που αποτελεί και την μασκότ των Ολυμπιακών Αγώνων, αλλά και η Τέιλορ Σουίφτ που βρίσκεται στην επικαιρότητα. Μεταξύ των γνωστών καλλιτεχνών που θα εμφανιστούν στην εκδήλωση, λέγεται πως είναι και ο ηθοποιός Τομ Κρουζ ο οποίος πολύ πιθανό να αναλάβει τον ρόλο του κασκαντέρ που θα πέσει με αλεξίπτωτο στον χώρο όπου αναμένεται να πραγματοποιηθεί το περίτεχνο σόου.

O Τομ Κρουζ φωτογραφίζεται με θαυμαστές κατά την διάρκεια των Ολυμπιακών Αγώνων στο Παρίσι AP Photo

Να σημειωθεί ότι η γαλλική επιτροπή των Ολυμπιακών Αγώνων ενημέρωσε πως στο Stade de France θα γίνει ένα φαντασμαγορικό σόου με εκατοντάδες ερμηνευτές, χορευτές και καλλιτέχνες του τσίρκου να συμμετέχουν.

 

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα