Ολυμπιακοί Αγώνες: Σοκ με τον Τζανμάρκο Ταμπέρι – Στο νοσοκομείο με κολικό νεφρού λίγο πριν τον τελικό

Διαβάζεται σε 1'
Τζανμάρκο Ταμπέρι
Τζανμάρκο Ταμπέρι AP Photo Natacha Pisarenko

Εξαιρετικά άσχημα νέα για τον Τζανμάρκο Ταμπέρι, ο οποίος μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο με κολικό νεφρού, μερικές ώρες πριν από τον τελικό στο άλμα εις ύψος στους Ολυμπιακούς Αγώνες 2024.

Ο χρυσός Ολυμπιονίκης του Τόκιο στο άλμα εις ύψος, Μάρκο Ταμπέρι, είναι πολύ πιθανό να μην καταφέρει να υπερασπιστεί τον τίτλο του.

Όπως γράφει το SPORT24, ο Ιταλός άλτης υποφέρει από κολικό νεφρού και μετέβη στο νοσοκομείο, με το ενδεχόμενο να μείνει εκτός τελικού (10/8, 20:00) να είναι πλέον εξαιρετικά πιθανό.

“Έχουν περάσει 10 ώρες και ο κολικός νεφρού δεν έχει υποχωρήσει ακόμα. Ο πόνος που αισθάνομαι από το πρωί, όσο δυνατός κι αν είναι, δεν συγκρίνεται με αυτό που αισθάνομαι ψυχικά. Ξεθωριάζει και η τελευταία μου ελπίδα.

Μόλις με έφεραν εκτάκτως στα επείγοντα περιστατικά, αφότου έκανα δύο φορές εμετό με αίμα. Θα υποβληθώ σε εξετάσεις για να φανεί τι μου συμβαίνει. Θα σας κρατώ ενήμερους, γιατί παίρνω πολλά μηνύματα και δέχομαι την αγάπη που μου δείχνετε. Το λιγότερο που σας αξίζει είναι μια απάντηση. Όλα όσα ονειρευόμουν δηλαδή για αυτή την ημέρα, πέρα από αυτόν τον εφιάλτη”, ανέφερε στην ανάρτησή του ο Ταμπέρι.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα