Ολυμπιακοί Αγώνες – Στεφανίδη: “Είναι απαράδεκτο να μπαίνουν 20 κοπέλες στον τελικό”

Διαβάζεται σε 2'
Ολυμπιακοί Αγώνες – Στεφανίδη: “Είναι απαράδεκτο να μπαίνουν 20 κοπέλες στον τελικό”
EUROKINISSI

Η κορυφαία Ελληνίδα αθλήτρια, Κατερίνα Στεφανίδη, έκανε δηλώσεις στην κάμερα της ΕΡΤ και εξέφρασε την ενόχλησή της σχετικά με την πρόκριση 20 αθλητριών στον τελικό αφήνοντας αιχμές για την World Athletics.

Την θέση της στον τελικό στο άλμα επί κοντώ εξασφάλισε η Κατερίνα Στεφανίδη αφού πέρασε τα 4.55.

Όμως, όπως αναφέρει το SPORT24, η Ελληνίδα αθλήτρια εξέφρασε έντονα παράπονα στην κάμερα της ΕΡΤ για την World Athletics μετά το πέρας του αγώνα.

Για τον αγώνα της:

“Σήμερα σε αντίθεση με χθες που ο Μίλτος είπε ότι είχε κρύο, είχε ζέστη, ήταν λίγο κουραστικό, πήγαν καλά τα πράγματα, επειδή εγώ δεν έχω κάνει αρκετούς αγώνες και ουσιαστικά κανονικό αγώνα από το Ευρωπαϊκό, ξεκίνησα και λίγο πιο χαμηλά για να βρω ένα ρυθμό, πήγαν όλα καλά, πέρασαν και οι μισές κοπέλες στον τελικό οπότε δεν ήταν και τόσο δύσκολο είναι η αλήθεια”.

Για την πρόκριση 20 αθλητριών στον τελικό:

“Είναι ανήκουστο, είναι απαράδεκτο για μένα φταίει η World Athletics η οποία έθεσε τα ύψη λάθος για πρωί, δεν καταλαβαίνει που βρίσκεται το επίπεδο του επί κοντώ αυτήν την στιγμή”.

Σχετικά με τον βαθμό δυσκολίας στον τελικό:

“Σίγουρα γιατί θα πρέπει να μπούμε και πιο νωρίς και θα είμαστε 20 κοπέλες σε μια ουρά να κάνουμε ζέσταμα, πιθανόν θα προλάβουμε να κάνουμε μόνο δύο δοκιμαστικά. Αναγκαστικά, επειδή θα είναι 20 κοπέλες και για να μην πάρει πέντε ώρες, θα αλλάξουν και θα είναι πολύ πιο απότομα τα ύψη. Τέλος πάντων τώρα, δεν τα έχω σκεφτεί ακόμα καλά στο μυαλό μου αλλά είναι απαράδεκτο σε Ολυμπιακούς Αγώνες να κάνουν τέτοιο λάθος και να μπαίνουν 20 κοπέλες στον τελικό”.

Για τις προσδοκίες της εν όψει τελικού:

“Είμαι αρκετά καλά όμως δεν έχω αγωνιστεί. Φοβάμαι ότι αυτό ίσως δημιουργήσει κάποια μικρά λάθη ας πούμε όπως σήμερα με το 4.55 λόγω μικρού κονταριού. Ωστόσο, για αυτό ήθελα να ξεκινήσω και λίγο πιο χαμηλά σήμερα ώστε να κάνω κάποια άλματα και να δω που είμαι σε σχέση με τα κοντάρια μου. Ελπίζω να μην πονάω και να είμαι καλά στον τελικό, αυτό κυρίως με ενδιαφέρει”.

Η ευχή της Στεφανίδη για τον τελικό του Μανόλο:

“Με τον Μανόλο και τον Μίλτο είμαστε συγκάτοικοι, ελπίζω να είμαστε το τυχερό δωμάτιο και θα του τα πω από κοντά του Μανόλο”.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα