Ολυμπιακοί Αγώνες: “Το παιδί μου είναι κορίτσι” δηλώνει ο πατέρας της Ιμαν Κελίφ

Διαβάζεται σε 2'
Ολυμπιακοί Αγώνες: “Το παιδί μου είναι κορίτσι” δηλώνει ο πατέρας της Ιμαν Κελίφ
AP Photo/John Locher

Ο πατέρας της Ιμανέ Κελίφ, Ομάρ, έσπασε τη σιωπή του μιλώντας στο Sky News μετά τη στοχοποίηση της κόρης του και τα επίπεδα τεστοστερόνης της.

Τις τελευταίες ημέρες υπήρξε έντονη συζήτηση γύρω από την Ιμανέ Κελίφ αναφορικά με τα επίπεδα τεστοστερόνης της και τον περσινό αποκλεισμό της για το τεστ φύλου.

Όπως αναφέρει το SPORT24, η Αλγερινή πυγμάχος, που συνεχίζει ακάθεκτη την πορεία της στους Ολυμπιακούς Αγώνες στο Παρίσι, έχει βρεθεί στο στόχαστρο, με τον πατέρα της, Ομάρ, να σπάει για πρώτη φορά τη σιωπή του μιλώντας στο Sky News για την κόρη του.

“Το παιδί μου είναι κορίτσι. Μεγάλωσε ως κορίτσι. Είναι ένα δυνατό κορίτσι. Την μεγάλωσα να είναι εργατική και γενναία. Έχει ισχυρή θέληση να εργαστεί και να προπονηθεί.

Η Ιταλίδα που αντιμετώπισε δεν μπόρεσε να νικήσει την κόρη μου, γιατί η κόρη μου ήταν πιο δυνατή κι εκείνη πιο ήπια“, δήλωσε ο Ομάρ Κελίφ, ο οποίος στη συνέχεια έδειξε ένα επίσημο έγγραφο με ημερομηνία 2 Μαΐου 1999, που επαληθεύει ότι το φύλο της πυγμάχου.

“Αυτές οι κριτικοί και οι φήμες στοχεύουν να την αποσταθεροποιήσουν. Της λέω να τους αποδείξει ότι κάνουν λάθος στο ρινγκ και ελπίζω ότι θα τιμήσει την Αλγερία και τις αραβικές χώρες και θα κερδίσει το χρυσό μετάλλιο”, ολοκλήρωσε.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα