Ολυμπιακοί Αγώνες: Το πρόγραμμα των Ελλήνων αθλητών σήμερα (2/8) – Πού διεκδικούμε μετάλλια

Διαβάζεται σε 2'
Ολυμπιακοί Αγώνες: Το πρόγραμμα των Ελλήνων αθλητών σήμερα (2/8) – Πού διεκδικούμε μετάλλια
EUROKINISSI

Στη μάχη των μεταλλίων μπαίνουν σήμερα, Παρασκευή (2/8), τα ελληνικά κουπιά και ο Κριστιάν Γκολομέεβ, καθώς τρία δίδυμα έχουν την ευκαιρία να φέρουν ισάριθμα μετάλλια στην Ελλάδα, ενώ και ο Έλληνας κολυμβητής θα επιδιώξει να βαδίσει στα χνάρια του Απόστολου Χρήστου.

Μετά και την κατάκτηση του ασημένιου από τον Απόστολο Χρήστου στα 200μ ύπτιο ανδρών, η Ελλάδα μετράει πλέον δύο μετάλλια στους Ολυμπιακούς Αγώνες στο Παρίσι.

Όπως γράφει το SPORT24, τη “γαλανόλευκη” παρουσία σε βάθρο για τρίτη συνεχόμενη ημέρα θέλουν να δώσουν τα ελληνικά κουπιά και ο Κριστιάν Γκολομέεβ, καθώς στην κωπηλασία η χώρα μας θα διεκδικήσει το μεσημέρι της Παρασκευής (02/08) τρία μετάλλια, ενώ το βράδυ (21:30) ο 31χρονος Έλληνας θα προσπαθήσει να δώσει συνέχεια στην άνοδο της “γαλανόλευκης” κολύμβησης.

Την αρχή κάνει το δίδυμο των Χριστίνα Μπούρμπου/Ευαγγελία Αναστασιάδου, που στις 12:42 θα αγωνιστούν στη δίκωπο γυναικών.

Τη σκυτάλη θα πάρουν 20 λεπτά αργότερα (13:02) οι Αντώνης Παπακωνσταντίνου/Πέτρος Γκαϊδατζής, που θα παλέψουν για τη διάκριση στο διπλό σκιφ ελαφρών βαρών ανδρών, ενώ το ελληνικό πρόγραμμα στην κωπηλασία ολοκληρώνεται με τον τελικό των Μιλένας Κόντου/Ζωής Φίτσιου στις 13:22 και στο αγώνισμα του διπλού σκιφ ελαφρών βαρών γυναικών.

Παράλληλα, η Εθνική μπάσκετ θα παίξει το τελευταίο της χαρτί κόντρα στην Αυστραλία για την πρόκρισή της στα προημιτελικά του ολυμπιακού τουρνουά, ενώ και η Εθνική πόλο γυναικών βρίσκεται με την πλάτη στον τοίχο και θέλει μόνο νίκη εναντίον της Ιταλίας.

Όλοι οι σπουδαίοι αγώνες θα μεταδοθούν από τα κανάλια της ΕΡΤ, ενώ μπορείτε φυσικά να τους παρακολουθήσετε και από το Liveblog του SPORT24.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα