Ολυμπιακοι Αγώνες: Ξεσπά ο Κωστέτσος για τη στολή της ελληνικής αποστολής

Διαβάζεται σε 2'
Το σκάφος με την ελληνική αποστολή στην τελετή έναρξης των Ολυμπιακών Αγώνων 2024
Το σκάφος με την ελληνική αποστολή στην τελετή έναρξης των Ολυμπιακών Αγώνων 2024 AP Photo/Rebecca Blackwell

“Να έχεις τον Αντετοκούνμπο και τον ντύνεις έτσι”, έγραψε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ο Βασίλειος Κωστέτσος σχολιάζοντας τις στολές της ελληνικής αποστολής στους Ολυμπιακούς Αγώνες.

Ο γνωστός Έλληνας σχεδιαστής, Βασίλειος Κωστέτσος, ξέσπασε μέσω ανάρτησής του στο Instagram για τα ρούχα που φορούσε η ελληνική αποστολή στην τελετή έναρξης των Ολυμπιακών Αγώνων 2024.

“Να έχεις τον Σούπερ Σταρ των Σούπερ Σταρς, τον Γιάννη Αντετοκούνμπο, και να ντύνεις αυτόν και την ελληνική αποστολή ‘έτσι’. Το θέμα μου δεν είναι και σαφώς πλέον δεν με νοιάζει, ούτε έχω κάποια ‘καούρα’, γιατί δεν τα σχεδίασα εγώ.

Γνωστό πλέον το παιχνίδι της ανάθεσης. Το εμπέδωσα. Αλλά. Αλλά με θλίβει γιατί είμαι Έλληνας που λάτρεψα την κάποτε αισθητική των Αρχαίων Προγόνων μας και αηδιάζω με την ΄διαπλοκή των αναθέσεων του σήμερα’. Η οποία, κάθε φορά μετά εορτής ξεχνιέται. Αφού ασελγήσει ο καθένας σχεδιαστικά με αίσχη αισθητικής. Προσέξτε το μπεζ καφέ κουμπί. Θα μου πεις αυτό; Ναι, και αυτό!”, έγραψε αναλυτικά στο story του με το κείμενο να συνοδεύουν στιγμιότυπα της ελληνικής αποστολής από τη χθεσινή τελετή έναρξης.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα