Ολυμπιακοί Αγώνες: Σύλληψη Αυστραλού παίκτη χόκεϊ για αγορά κοκαΐνης

Διαβάζεται σε 2'
Ολυμπιακοί Αγώνες: Σύλληψη Αυστραλού παίκτη χόκεϊ για αγορά κοκαΐνης
Man holding in hands small bag with cocaine ISTOCK

Συνελήφθη σήμερα ο Αυστραλός Ολυμπιονίκης χόκεϊ, Tom Craig, αφού φέρεται να προσπαθούσε να αγοράσει κοκαΐνη στους δρόμους του Παρισιού το βράδυ της Τρίτης.

Ο 28χρονος Ολυμπιονίκης του χόκεϊ, Tom Craig, βρίσκεται υπό κράτηση στο Παρίσι με την κατηγορία της απόπειρας αγοράς κοκαΐνης στους δρόμους της γαλλικής πρωτεύουσας, χθες το βράδυ (6/8).

Σύμφωνα με τις πληροφορίες του The Guardian, η ταυτότητα του παίκτη δεν επιβεβαιώθηκε από την Αυστραλιανή Ολυμπιακή Επιτροπή αλλά εξέδωσε ανακοίνωση το πρωί της Τετάρτης σχετικά με τη σύλληψη.

«Η Αυστραλιανή Ολυμπιακή Επιτροπή (AOC) επιβεβαίωσε ότι ένα μέλος της ομάδας χόκεϊ της Αυστραλίας είναι υπό κράτηση μετά τη σύλληψή του στο Παρίσι στις 6 Αυγούστου», δήλωσε εκπρόσωπος. «Δεν έχουν απαγγελθεί κατηγορίες. Η AOC συνεχίζει να κάνει έρευνες και να κανονίζει υποστήριξη για το μέλος της ομάδας».

Όπως αναφέρει ο Guardian, η εισαγγελία του Παρισιού επιβεβαίωσε ότι αστυνομικοί ήταν μάρτυρες μιας συναλλαγής κοκαΐνης στο 9ο διαμέρισμα του Παρισιού το βράδυ της Τρίτης και συνέλαβαν δύο άνδρες. Εκπρόσωπος της αστυνομίας ανέφερε: «Οι αστυνομικοί συνέλαβαν τον πωλητή, γεννημένο τον Δεκέμβριο του 2006, και τον αγοραστή, γεννημένο τον Σεπτέμβριο του 1995 στην Αυστραλία και λέγεται ότι ήταν μέλος της αυστραλιανής ομάδας χόκεϊ επί χόρτου».

Λόγω των ποσοτήτων ναρκωτικών που κατασχέθηκαν από τον πωλητή, οι έρευνες ανατέθηκαν στο αρμόδιο τμήμα της αστυνομίας. Και τα δύο άτομα τελούν υπό κράτηση.

 

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα