Ολυμπιακός: Ανακοίνωσε sold-out για το ντέρμπι Κυπέλλου με τον Παναθηναϊκό

Διαβάζεται σε 1'
Ολυμπιακός: Ανακοίνωσε sold-out για το ντέρμπι Κυπέλλου με τον Παναθηναϊκό
EUROKINISSI

Κατάμεστο θα είναι το “Γεώργιος Καραϊσκάκης” το βράδυ της Τετάρτης (5/2, 19:30) για τον δεύτερο ημιτελικό του Κυπέλλου Ελλάδας Betsson μεταξύ του Ολυμπιακού και του Παναθηναϊκού, με τους Πειραιώτες να ανακοινώνουν sold-out.

Ο Ολυμπιακός μετράει αντίστροφα για τη σπουδαία αναμέτρηση με τον Παναθηναϊκό στα ημιτελικά του Κυπέλλου Ελλάδας Betsson (5/2, 19:00, COSMOTE SPORT 1HD, LIVE SPORT24), στη ρεβάνς του 1-1 στο ΟΑΚΑ, και αυτή τη μάχη δεν θα τη δώσει μόνος του αλλά με την δυναμική υποστήριξη των οπαδών του.

Από την πρώτη στιγμή που κυκλοφόρησαν διαδικτυακά τα εισιτήρια ο κόσμος των ερυθρολεύκων έδειξε τεράστιο ενδιαφέρον και το μεσημέρι της Τετάρτης, λίγες ώρες πριν από τη σέντρα, συνέβη το… αυτονόητο, με τα εισιτήρια να εξαντλούνται και την πειραϊκή ΠΑΕ να γνωστοποιεί το sold out μέσω του λογαριασμού της στο Twitter.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα