Ολυμπιακός και Παναθηναϊκός κοντράρονται με Βόλο και ΟΦΗ – Πού θα δείτε τα παιχνίδια

Διαβάζεται σε 1'
Ο Κώστας Φορτούνης
Ο Κώστας Φορτούνης EUROKINISSI

Ο Ολυμπιακός αντιμετωπίζει στο Πανθεσσαλικό τον Βόλο, ενώ ο Παναθηναϊκός υποδέχεται στη Λεωφόρο τον ΟΦΗ και ο Ατρόμητος φιλοξενεί στο Περιστέρι τον ΠΑΣ Γιάννινα. Πού θα δείτε τα παιχνίδια της 13ης αγωνιστικής της Stoiximan Super League.

Η 13η αγωνιστική της Stoiximan Super League συνεχίζεται την Κυριακή (3/12) με τρεις αναμετρήσεις. Το πρόγραμμα θα ανοίξει η εκτός έδρας αναμέτρηση του Ολυμπιακού στο Πανθεσσαλικό κόντρα στον Βόλο.

Όπως γράφει το SPORT24, οι ερυθρόλευκοι καλούνται να αφήσουν πίσω τους τη βαριά ήττα με 5-0 από τη Φράιμπουργκ στη Γερμανία και να επιστρέψουν στις νίκες, καθώς δεν υπάρχουν περιθώρια για άλλες απώλειες στο κυνήγι της κορυφής.

Το ίδιο θέλει κι ο Παναθηναϊκός, που υποδέχεται στη Λεωφόρο τον ΟΦΗ σε ένα κομβικό παιχνίδι, στο οποίο θέλει το τρίποντο για να παραμείνει και να τερματίσει πρώτος στο φινάλε του πρώτου γύρου του πρωταθλήματος.

Από εκεί και πέρα, στο τελευταίο παιχνίδι της ημέρας, ο Ατρόμητος φιλοξενεί στο Περιστέρι τον ουραγό ΠΑΣ Γιάννινα, που ψάχνει βαθμούς για ξεκολλήσει από την τελευταία θέση πριν από την έναρξη του δεύτερου γύρου.

Το τηλεοπτικό πρόγραμμα της Κυριακής

  • 16:30 Stoiximan Super League: Βόλος – Ολυμπιακός / COSMOTE SPORT 1 HD
  • 17:30 Stoiximan Super League: Ατρόμητος – ΠΑΣ Γιάννινα / Novasports 2HD
  • 19:30 Stoiximan Super League: Παναθηναϊκός – ΟΦΗ / COSMOTE SPORT 1 HD

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα