Ολυμπιακός: Νοκ-άουτ για 4-6 εβδομάδες ο Νίκολα Μιλουτίνοβ

Διαβάζεται σε 2'
Ολυμπιακός: Νοκ-άουτ για 4-6 εβδομάδες ο Νίκολα Μιλουτίνοβ
EUROKINISSI

Ατυχία για τον Νικολά Μιλουτίνοβ και τον Ολυμπιακό, αφού ο Σέρβος ψηλός υπέστη διάστρεμμα β΄ βαθμού και τέθηκε νοκ-άουτ για 4-6 εβδομάδες.

Χωρίς τον Νίκολα Μιλουτίνοβ θα πρέπει να πορευτεί ο Ολυμπιακός για τις επόμενες 4-6 εβδομάδες, όπως ενημέρωσε η “ερυθρόλευκη” ΚΑΕ.

Όπως γράφει το SPORT24, οι εξετάσεις που υποβλήθηκε ο Σέρβος σέντερ, ο οποίος γύρισε τον αριστερό του αστράγαλο στην προπόνηση της Δευτέρας (9/9), έδειξαν ότι υπέστη διάστρεμμα β’ βαθμού, με τον διεθνή ψηλό να αναμένεται να ακολουθήσει άμεσα πρόγραμμα αποθεραπείας.

Το συγκεκριμένο πρόβλημα τραυματισμού ήρθε σε μια περίοδο που ο Ολυμπιακός στερείται και τις υπηρεσίες του Μουστάφα Φαλ, ο οποίος παραμένει εκτός, καθώς δεν έχει επανέλθει από τον τραυματισμό του. Υπενθυμίζεται ότι ο Γάλλος είχε υποστεί κάταγμα στο αριστερό πόδι την περυσινή σεζόν.

Με τους δύο βασικούς του σέντερ εκτός δράσης, ο Γιώργος Μπαρτζώκας θα πρέπει πλέον να καλύψει την θέση του 5 με τον Μόουζες Ράιτ και τον Φίλιπ Πετρούσεβ.

Την περυσινή αγωνιστική περίοδο ο Μιλουτίνοβ – που είχε μείνει εκτός δράσης για 2.5 μήνες με κάταγμα στο 5o μετατάρσιο του δεξιού του ποδιού – μέτρησε 7.8 πόντους και 5.6 ριμπάουντ σε 18 λεπτά συμμετοχής σε 27 αγώνες της EuroLeague.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα