Ολυμπιακός: Ο τραυματισμός του Μιλουτίνοβ διέλυσε τις αμφιβολίες του Πετρούσεβ

Διαβάζεται σε 2'
Ολυμπιακός: Ο τραυματισμός του Μιλουτίνοβ διέλυσε τις αμφιβολίες του Πετρούσεβ
EUROKINISSI

Ουδέν κακόν αμιγές καλού. Κάπως έτσι, ο τραυματισμός του Νίκολα Μιλουτίνοβ στερεί μια λύση από τον Γιώργο Μπαρτζώκα στο ξεκίνημα της σεζόν, αλλά διαλύει τις αμφιβολίες στο μυαλό του Φιλίπ Πετρούσεβ.

Σε μια σεζόν με 80+ αγώνες και πολλά απρόοπτα κανείς δεν περισσεύει. Κι αυτά δεν είναι λόγια του αέρα, αλλά η ωμή πραγματικότητα. Πραγματικότητα που βιώνει ο Ολυμπιακός πριν καλά-καλά μπει στις επίσημες υποχρεώσεις του για την αγωνιστική περίοδο 2024/25, αφού στους ήδη υπάρχοντες τραυματισμούς των Μουσταφά Φαλ – Κίναν Έβανς, ήρθε να προστεθεί κι εκείνος του Νίκολα Μιλουτίνοβ.

Όπως γράφει το SPORT24, ο διεθνής Σέρβος σέντερ των ερυθρολεύκων υπέστη διάστρεμμα β΄ βαθμού και θα πρέπει να μείνει εκτός δράσης για τις επόμενες 4 με 6 εβδομάδες. Ως εκ τούτου, ο Γιώργος Μπαρτζώκας, από εκεί που θα είχε τρεις σέντερ, έμεινε με έναν. Τον Μόουζες Ράιτ. Ο 26χρονος Αμερικανός θα τραβήξει κουπί στο πρώτο μέρος της σεζόν, σε Super Cup, πρωτάθλημα και EuroLeague, αφού τόσο ο Φαλ, όσο και ο Μιλουτίνοβ προσδιορίζεται να γυρίσουν στα μέσα Οκτωβρίου (ή λίγο πιο μετά).

Δίπλα στον Ράιτ, λεπτά στο “5” θα πάρει σίγουρα και ο Φιλίπ Πετρούσεβ, ο μοναδικός ψηλός στο ρόστερ του Ολυμπιακού που έχει την ευχέρεια να παίζει και ως πάουερ φόργουορντ και ως σέντερ. Ακόμα κι αν υπήρχε, λοιπόν, μια σκέψη ο Πετρούσεβ να επεκτείνει το συμβόλαιό του με τον Ολυμπιακό και μετά να παραχωρηθεί δανεικός στον Ερυθρό Αστέρα, πλέον αυτή (δεν μπορεί) να υφίσταται.

Οι όποιες αμφιβολίες μπορεί να υπήρχαν, λοιπόν, στο μυαλό του παίκτη, αναφορικά με τον χρόνο συμμετοχής του σε μία τόσο γεμάτη frontline, διαλύθηκαν οριστικά. Ο Πετρούσεβ δεν μπορεί παρά να αντιλαμβάνεται πόσο απαραίτητος είναι στον Ολυμπιακό και ότι σε καμία περίπτωση δεν αποτελεί μια λύση ανάγκης. Εξάλλου, εκείνος έχει το πλεονέκτημα να πατά σε δύο θέσεις, γεγονός που τον καθιστά πολύτιμο εργαλείο στη φαρέτρα του Γιώργου Μπαρτζώκα.

Συνεπώς, η επτάδα των ξένων είναι ξεκάθαρη για τον Ολυμπιακό στο Super Cup (εκτός απροόπτου), η οποία θα αποτελείται από τους Γουίλιαμς-Γκος, Βιλντόσα, ΜακΚίσικ, Φουρνιέ, Πίτερς, Ράιτ, Πετρούσεβ.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα