Ολυμπιακός – Παναιτωλικός 0-0: Οι ερυθρόλευκοι έχασαν τους πρώτους βαθμούς

Διαβάζεται σε 3'
Ολυμπιακός – Παναιτωλικός 0-0: Οι ερυθρόλευκοι έχασαν τους πρώτους βαθμούς
EUROKINISSI

Ο Ολυμπιακός έπεσε πάνω στο μπλόκο του Παναιτωλικού και έμεινε στο 0-0 στο Γεώργιος Καραϊσκάκης για την 4η αγωνιστική της Stoiximan Super League. Στους 10 δέκα βαθμούς οι ερυθρόλευκοι, στους τέσσερις οι Αγρινιώτες.

Ο Ολυμπιακός έχασε τους πρώτους του βαθμούς στη Stoiximan Super League, ενώ ο Παναιτωλικός πήρε σπουδαίο βαθμό μέσα στο Καραϊσκάκης. Οι ερυθρόλευκοι ήρθαν ισόπαλοι 0-0 με τους Αγρινιώτες για την 4η αγωνιστική του πρωταθλήματος.

Όπως γράφει το SPORT24, ο Ολυμπιακός είχε την κατοχή από το πρώτο μέρος, ωστόσο δυσκολευόταν να γίνει απειλητικός. Στο δεύτερο μέρος ανέβασε τον ρυθμό του, με τους Γουίλιαν και Ολιβέιρα να κάνουν ντεμπούτο.

Οι Πειραιώτες πίεσαν μέχρι το τελευταίο λεπτό, όμως οι Αγρινιώτες είχαν ψύχραιμες αντιδράσεις, με τον τερματοφύλακά τους, να επεμβαίνει, όταν χρειαζόταν. Παράλληλα, οι ερυθρόλευκοι δεν εκμεταλλεύτηκαν τις ευκαιρίες που τους παρουσιάστηκαν.

Ο Ολυμπιακός έχασε τους πρώτους βαθμούς και έτσι έφτασε στους δέκα πόντους. Στους τέσσερις βαθμούς έφτασε η ομάδα του Παναιτωλικού.

Την επόμενη αγωνιστική, ο Ολυμπιακός φιλοξενείται από τον Άρη το Σάββατο (21/9, 20:00), ενώ ο Παναιτωλικός κοντράρεται με τον Αστέρα Τρίπολης AKTOR (21/9, 20:30).

Το ματς

Ο Ολυμπιακός από τα πρώτα λεπτά του παιχνιδιού είχε πάρει την κατοχή της μπάλας. Ωστόσο, δυσκολευόταν να γίνει απειλητικός μπροστά από την εστία του Τσάβες, με τους Αγρινιώτες να έχουν βαθιά και κοντά τις γραμμές τους, κλείνοντας τους διαδρόμους.

Μάλιστα, οι φιλοξενούμενοι απείλησαν στο 14ο λεπτό με ένα άστοχο σουτ του Μαυρία, υπό την πίεση του Ορτέγκα. Ο Ολυμπιακός έκαναν κάποιες τελικές με σουτ εκτός περιοχής. Σε μία από αυτές στο 20′, ο Βέλντε δεν βρέθηκε στην πορεία της μπάλας, μετά την προσπάθεια του Έσε.

Οι Αγρινιώτες απορρόφησαν την πολιορκία των ερυθρόλευκων με από συνεχόμενα κόρνερ, με τον Τσάβες να επεμβαίνει όπου χρειαζόταν. Στο φινάλε του πρώτου μέρους, οι φιλοξενούμενοι προσπάθησαν να κάνουν τη ζημιά. Στο 41′ μετά από λάθος, ο Παναιτωλικός πήρε την κατοχή. Ο Μπουζούκης είδε την κίνηση του Μαυρία στα δεξιά, εκείνος έκανε το σουτ, η μπάλα έφυγε πάνω από την εστία του Τζολάκη.

Στο 42ο λεπτό ο Ολυμπιακός θέλησε να απαντήσει, ο Τσικίνιο πήρε την κεφαλιά στην καρδιά της περιοχής, αλλά ήταν αδύναμη. Λίγα δευτερόλεπτα μετά, ο Παναιτωλικός φώναξε ξανά παρών. Ο Μπελεβώνης έστρωσε στον Τορεχόν με το τακουνάκι, έκανε το γέμισμα στην περιοχή, ο Μπουζούκης βρήκε την μπάλα με το κεφάλι, όμως αστόχησε.

Ο Ολυμπιακός τελείωσε το πρώτο μέρος, με τον Βέλντε να σουτάρει από τα αριστερά και τον Τσάβες να μπλοκάρει. Έτσι, το 0-0 παρέμεινε έως το φινάλε του ημιχρόνου.

Η εικόνα στο δεύτερο μέρος δεν άλλαξε, με τον Ολυμπιακό να προσπαθεί να ανεβάσει λίγο τον ρυθμό του. Στο 54′ χάθηκε η ευκαιρία από τον Ελ Κααμπί, ο οποίος εκμεταλλεύτηκε το λάθος του Μλάντεν, ο οποίος μετά άκοψε στην περιοχή. Ο Μεντιλίμπαρ επιχείρησε να αλλάξει τα πράγματα και έτσι, γύρισε τον σχηματισμό σε 4-4-2 και πέρασε τους Γουίλιαν, Ολιβέιρα, Γιάρεμτσουκ και Κάρμο.

Ο Ολυμπιακός απείλησε ξανά στο 66′, με τον Ροντινέι να γεμίζει στην κεφαλιά από τα δεξιά. ο Μαρτίνς πήρε την κεφαλιά στο δεύτερο δοκάρι, αλλά αστόχησε. Οι ερυθρόλευκοι συνέχιζαν να πιέζουν, με τον Μαρτίνς στο 69′ να αστοχεί, ενώ στη συνέχεια ο Ροντινέι έβαλε δύσκολα στον Τσάβες, που έδιωξε με γροθιές σε κόρνερ.

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ: Τζολάκης, Ροντινέι, Ντόη, Πιρόλα, Ορτέγκα, Στάμενιτς, Έσε, Μαρτίνς, Τσικίνιο, Βέλντε, Ελ Κααμπί

ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ: Τσάβες, Σιέλης, Μλάντεν, Λιάβας, Μαυρίας, Τορεχόν, Πέρεθ, Μπουζούκης, Μπελεβώνης, Ντίαζ, Λομόνακο

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα