Ολυμπιακός – Σαχτάρ: Παρουσία Δένδια και Ουκρανού πρέσβη το φιλικό στο “Γ. Καραϊσκάκης”

Ολυμπιακός – Σαχτάρ: Παρουσία Δένδια και Ουκρανού πρέσβη το φιλικό στο “Γ. Καραϊσκάκης”
Ολυμπιακός Σαχτάρ Glomex

Αγκαλιασμένοι οι παίκτες του Ολυμπιακού και της Σαχτάρ Ντόνετσκ έστειλαν ένα ηχηρό μήνυμα ειρήνης στο πλαίσιο του φιλικού αγώνα φιλανθρωπικού χαρακτήρα στο Γ. Καραϊσκάκης.

Tο φιλικό του Ολυμπιακού με την ουκρανική Σαχτάρ Ντόνετσκ στέλνει ένα ηχηρό μήνυμα κατά του πολέμου στην Ουκρανία.

Οι παίκτες των δύο ομάδων, όπως αναφέρει το SPORT24, μπήκαν στον αγωνιστικό χώρο με λευκές κάρτες υπέρ της Ειρήνης, ενώ δίπλα τους στάθηκαν ο υπουργός εξωτερικών της Ελλάδας, Νίκος Δένδιας και ο πρέσβης της Ουκρανίας στην Ελλάδα.

«Είναι πολύ σημαντικό, νομίζω, ότι αυτή η επαινετέα πρωτοβουλία της Σαχτάρ ξεκινάει από εδώ, από την Αθήνα και από τον αγώνα με τον Ολυμπιακό. Και είμαι σίγουρος ότι το ελληνικό κοινό θα ανταποκριθεί θερμά σε αυτή την προσπάθεια. Ξαναλέω έχει έναν καλό σκοπό: την ενίσχυση του λαού της Ουκρανίας, την προσπάθεια που κάνει για την ελευθερία και για την εθνική του ανεξαρτησία» επισήμανε σε δήλωσή του πριν από την έναρξη του αγώνα ο Νίκος Δένδιας.

Μάλιστα, υπογράμμισε πως η ελευθερία και η εθνική ανεξαρτησία είναι κάτι που πάντα είναι στην καρδιά των Ελλήνων και έκανε μια μικρή προσωπική σημείωση: «Το γεγονός ότι εγώ, ένας βαθύς Παναθηναϊκός, είμαι σήμερα εδώ δείχνει πόσο σπουδαίο είναι αυτό το πράγμα που γίνεται.

Οι φανέλες των ερυθρολεύκων, έγραφαν “Stop War”, ενώ την ίδια ώρα οι παίκτες της Σαχτάρ κρατούσαν ουκρανικές σημαίες. Πριν την έναρξη του αγώνα ακολούθησε ενός λεπτού συγή στη μνήμη των θυμάτων του πολέμου.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα