Ολυμπιακός: Στην Ελλάδα ο Ποντένσε, θερμή υποδοχή από τους φίλους των ερυθρολεύκων

Ολυμπιακός: Στην Ελλάδα ο Ποντένσε, θερμή υποδοχή από τους φίλους των ερυθρολεύκων
EUROKINISSI SPORTS

Ο Ντανιέλ Ποντένσε έφτασε στην Ελλάδα και γνώρισε την αποθέωση από φίλους του Ολυμπιακού που βρέθηκαν στο "Ελ. Βενιζέλος".

Στην Ελλάδα έφτασε το πρωί της Τρίτης (05/09) ο Ντανιέλ Ποντένσε για να ολοκληρώσει τη μεταγραφή του στον Ολυμπιακό και να ενσωματωθεί στις προπονήσεις της ομάδας.

Στο “Ελ. Βενιζέλος” βρέθηκαν και φίλοι του Ολυμπιακού, οι οποίοι του επιφύλαξαν θερμή υποδοχή.

Για να μπορέσει να ολοκληρωθεί η μεταγραφή χρειάστηκε να γίνουν πολλά μέσα σε μικρό χρονικό διάστημα. Ο Ολυμπιακός και η Γουλβς τα βρήκαν για τον δανεισμό του παίκτη με οψιόν αγοράς για το επόμενο καλοκαίρι.

Το συμβόλαιο του παίκτη με την αγγλική ομάδα ολοκληρωνόταν το καλοκαίρι του 2024. Έτσι, ο Ποντένσε υπέγραψε επέκταση του τρέχοντος συμβολαίου του για να μπορέσει να προχωρήσει η διαδικασία.

Αυτά προβλέπει η συμφωνία για Ολυμπιακού – Γουλβς

Πάμε τώρα και στο κομμάτι της συμφωνίας του Ολυμπιακού με την Γουλβς για να μπορέσει να ολοκληρωθεί η συμφωνία των δύο πλευρών.

Η αγγλική ομάδα θα πάρει ένα σεβαστό ποσό (περίπου 1,5 εκατομμύριο ευρώ) για το δανεισμό του παίκτη για έναν χρόνο. Από εκεί και πέρα προβλέπεται ρήτρα που θα επιτρέψει στους ερυθρόλευκους να κάνουν τον Ποντένσε μόνιμα δικό τους.

Αυτή ορίστηκε σύμφωνα με πληροφορίες σε ένα ποσό περίπου στα 5 εκατομμύρια ευρώ και ο Ολυμπιακός θα έχει δικαίωμα να την ενεργοποιήσει μέχρι το επόμενο καλοκαίρι.

Ακολουθήστε το News 24/7 στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα