Ολυμπιακός: Τέλος ο Κάρμο για τους ερυθρόλευκους, μένει στην Πόρτο

Διαβάζεται σε 1'
Ολυμπιακός: Τέλος ο Κάρμο για τους ερυθρόλευκους, μένει στην Πόρτο
Eurokinissi

Η υπόθεση Κάρμο τελειώνει για τον Ολυμπιακό, με τον ίδιο τον ποδοσφαιριστή να ενημερώνει πως θέλει να μείνει στην Πόρτο, για να δοκιμάσει να είναι βασικός στους δράκους.

Μέλημα του Ολυμπιακού και του Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ ήταν η παραμονή του Ντάβιντ Κάρμο και την επόμενη σεζόν. Ωστόσο, η υπόθεσή του δεν προχωράει.

Οι ερυθρόλευκοι έφτασαν σε συμφωνία με την Πόρτο στα 12 εκατομμύρια ευρώ και έδιναν μάλιστα στον Πορτογάλο κεντρικό αμυντικό το συμβόλαιο που ζητούσε.

Όμως, ;όπως αναφέρει το Sport24.gr, ο Κάρμο, έπειτα από συζήτηση που είχε με τον προπονητικό τιμ της ομάδας του, ενημέρωσε τον Ολυμπιακό πως κατέληξε ότι θέλει να παραμείνει στην Πόρτο, για να διεκδικήσει θέση βασικού.

Κάπως έτσι, ο Ολυμπιακός θα βγει στην μεταγραφική αγορά, προκειμένου να βρει τον αντικαταστάτη του για τη νέα χρονιά και να “κουμπώσει” με το υπόλοιπο σύνολο. Στόχος των Πειραιωτών η απόκτηση δύο στόπερ.

Την περσινή σεζόν, ο 24χρονος κεντρικός αμυντικός αγωνίστηκε στον Ολυμπιακό από τον Ιανουάριο με τη μορφή δανεικού από την Πόρτο. Συνολικά είχε 20 συμμετοχές με τα ερυθρόλευκα και μεγάλη συμβολή στην κατάκτηση του Conference League.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα