Ολυμπιακός: Θλάση στους οπίσθιους μηριαίους ο Τσικίνιο

Διαβάζεται σε 1'
Ολυμπιακός: Θλάση στους οπίσθιους μηριαίους ο Τσικίνιο
EUROKINISSI

Τα νέα για τον τραυματισμό του Τσικίνιο δεν ήταν καλά για τον Ολυμπιακό, καθώς η μαγνητική του Πορτογάλου χαφ έδειξε ότι υπέστη θλάση στους οπίσθιους μηριαίους και θα αναγκαστεί να μείνει εκτός αγωνιστικών υποχρεώσεων για 2-3 εβδομάδες. Αυτά είναι τα ματς που αναμένεται να χάσει ο 29χρονος.

Θλάση στους οπίσθιους μηριαίους έδειξε η μαγνητική που έκανε ο Τσικίνιο, σύμφωνα με πληροφορίες. Αυτό σημαίνει ότι ο Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ θα στερηθεί την παρουσία του Πορτογάλου για τις επόμενες 2-3 εβδομάδες.

Ο 29χρονος έγινε αναγκαστική αλλαγή στη νίκη του Ολυμπιακού με 4-0 στην έδρα του Πανσερραϊκού για την 23η αγωνιστική της Stoiximan Super League και θα απουσιάσει σίγουρα από το ματς με τον ΠΑΟΚ την Κυριακή (23/02, 20:30), αλλά και τα διαδοχικά ντέρμπι με την ΑΕΚ για το Κύπελλο Ελλάδας Betsson (26/02 και το πρωτάθλημα (02/03).

Αυτό σημαίνει, όπως γράφει το SPORT24, ότι ο Βάσκος τεχνικός θα καλύψει το κενό του είτε με τον Μπάμπη Κωστούλα, είτε με τον Αντρέ Ορτα.

Από εκεί και πέρα, ο Τσικίνιο θα κάνει προσπάθεια να προλάβει το πρώτο ματς για τη φάση των 16 του Europa League στις 6 Μαρτίου ή έστω αυτό με τον ΟΦΗ στις 09/03 για το πρωτάθλημα.

Για τα τελευταία δύο η παρουσία του θα πρέπει να θεωρείται αμφίβολη.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα