Ολυμπιακός: Το σχέδιο του Μεντιλίμπαρ κόντρα στον Παναιτωλικό

Διαβάζεται σε 3'
Ολυμπιακός: Το σχέδιο του Μεντιλίμπαρ κόντρα στον Παναιτωλικό
EUROKINISSI

Ο Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ δεν αναμένεται να προχωρήσει σε πολλές αλλαγές για την αναμέτρηση του Ολυμπιακού κόντρα στον Παναιτωλικό για την 4η αγωνιστική της Stoiximan Super League.

Διακοπή τέλος και ο Ολυμπιακός ξαναμπαίνει στο γήπεδο. Οι ερυθρόλευκοι υποδέχονται τον Παναιτωλικό στο Γεώργιος Καραϊσκάκης (15/9, 18:30, COSMOTE SPORT 2 HD και LIVE από το SPORT24), το οποίο αναμένεται να είναι κατάμεστο, για την 4η αγωνιστική της Stoiximan Super League.

Όπως γράφει το SPORT24, οι ερυθρόλευκοι έχουν ξεκινήσει με το 3/3 στο πρωτάθλημα και θέλουν να συνεχίσουν έτσι, δηλαδή με το απόλυτο. Το 4/4 είναι κρίσιμο για τους Πειραιώτες, οι οποίοι διανύουν έναν κρίσιμο μήνα με σημαντικά παιχνίδια σε Stoiximan Super League και Europa League. Ενδεικτικά το Σάββατο (21/9) αντιμετωπίζουν τον Άρη στο Βικελίδης και την Πέμπτη (26/9) τη Λιόν στη Γαλλία.

Επομένως, ο Μεντιλίμπαρ θέλει από τους παίκτες του να πάνε σε αυτά απαιτητικά παιχνίδια με την μέγιστη αυτοπεποίθηση και χωρίς απώλειες. Πώς θα γίνει αυτό; Εάν έχουν ξεπεράσει το εμπόδιο του Παναιτωλικού στο Καραϊσκάκης το απόγευμα της Κυριακής.

Το πλάνο του Μεντιλίμπαρ

Ο Ολυμπιακός ολοκλήρωσε την προετοιμασία του το Σάββατο (14/9) με τον Ισπανό προπονητή να ανακοινώνει την αποστολή. Μέσα βρίσκονται οι Γουίλιαν και Ολιβέιρα, οι οποίοι δεν αποκλείεται να κάνουν ντεμπούτο, περνώντας κάποια στιγμή ως αλλαγή κατά τη διάρκεια του ματς.

Αντιθέτως εκτός βρίσκονται οι Μασούρας και Ρέτσος. Ο Μεντιλίμπαρ δεν αναμένεται να ανακατέψει πολύ την τράπουλα και έτσι οι αλλαγές στο αρχικό σχήμα σε σχέση με το ματς κόντρα στη Λαμία δεν θα είναι πολλές, εκτός απροόπτου.

Η μία αλλαγή μπορεί να γίνει στα μετόπισθεν, με τον Κάρμο να παίρνει τη θέση του Ντόη ή του Πιρόλα στο κέντρο της άμυνας, μπροστά από τον Τζολάκη. Στα αμυντικά άκρα θα παραμείνουν οι Ροντινέι και Ορτέγκα.

Στον άξονα ο Έσε έχει καπαρωμένη τη θέση του, ενώ δίπλα του διεκδικούν να αγωνιστούν οι Στάμενιτς, Γκαρθία ή και ο Ντόη, εάν δεν παίξει στο κέντρο της άμυνας. Πιο μπροστά στη θέση “10” θα τοποθετηθεί, όπως συνηθίζεται, ο Τσικίνιο.

Δύσκολα θα υπάρξει κάποια διαφοροποίηση στα επιθετικά άκρα, με τους Βέλντε και Μαρτίνς να διατηρούν τη θέση τους, ενώ στην κορυφή πρόκειται να παίξει ο Αγιούμπ Ελ Κααμπί.

Αναλυτικά η αποστολή του Ολυμπιακού: Πασχαλάκης, Τζολάκης, Αναγνωστόπουλος, Ορτέγκα, Μπιανκόν, Πιρόλα, Κάρμο, Κοστίνια, Ρόντινεϊ, Αποστολόπουλος, Ντόη, Στάμενιτς, Μαρτίνς, Βέλντε, Γκαρθία, Γουίλιαν, Τσικίνιο, Ολιβέιρα, Έσε, Ελ Κααμπί, Γιάρεμτσουκ.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα