Ολυμπιακός: Θετικός στον κορονοϊό ο Χασάν

Ολυμπιακός: Θετικός στον κορονοϊό ο Χασάν

Η Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία της Αιγύπτου ανακοίνωσε πως ο Αχμέντ Χασάν βρέθηκε θετικός στον κορονοϊό, το οποίο σημαίνει πως ο 27χρονος επιθετικός θα απουσιάσει από το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό (21/11, 19:30) και όχι μόνο.

Νέος “πονοκέφαλος” για τον προπονητή του Ολυμπιακού, Πέδρο Μαρτίνς ενόψει του ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό στο “Γ. Καραϊσκάκης” (21/11, 19:30), καθώς η Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία της Αιγύπτου ανακοίνωσε πως ο Αχμέντ Χασάν βρέθηκε θετικός στον κορονοϊό.

Όπως αναφέρει το Sport24, αμφίβολος για τον αγώνα με το Τριφύλλι είναι κι ο Γιουσέφ Ελ Αραμπί, καθώς ταλαιπωρείται από γαστρεντερίτιδα, το οποίο σημαίνει πως οι επιλογές για την επίθεση μειώνονται σημαντικά, αφού ως έξτρα λύσεις υπάρχουν οι Ούγκο Κάιπερς και Χιλάλ Ελ Σουντανί, εκτός κι αν γίνει έκπληξη και δούμε στην κορυφή τον Κώστα Φορτούνη, όπως έχει ξανασυμβεί σε ορισμένα παιχνίδια στο παρελθόν.

“Τα αποτελέσματα στα μέλη της Εθνικής Ανδρών αυτό το πρωί, αφότου επέστρεψε η αποστολή από το Τόγκο, ήταν αρνητικά, εκτός από τρία μέλη που διαγνώστηκαν θετικά. Πρόκειται για τον ποδοσφαιριστή, Αχμέντ Χασάν, τον υπεύθυνο επικοινωνίας, Σαντί Αλ-Τζιλάνι και τον τιμ μάνατζερ, Μοχάμεντ Αμπντού”, αναφέρει η ανακοίνωση.

Διαβάστε τις Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο, με την αξιοπιστία και την εγκυρότητα του News247.gr.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα