Οριακές διαπραγματεύσεις της ΑΕΚ με την Τσέλσι για τον Φοφανά

Διαβάζεται σε 2'
Οριακές διαπραγματεύσεις της ΑΕΚ με την Τσέλσι για τον Φοφανά
AP

Σύμφωνα με τον Άγγλο δημοσιογράφο, Μιγκέλ Ντιλέινι, η μεταγραφή του Φοφανά στην ΑΕΚ βρίσκεται στον αέρα, εξαιτίας διαφωνίας της Ένωσης με την Τσέλσι. Ο Νίζαρ Κινσέλα του BBC αναφέρει πως οι διαπραγματεύσεις συνεχίζονται.

Το πρωί της Τετάρτης (11/9) ο Άγγλος δημοσιογράφος, Μιγκέλ Ντιλέινι έγραψε πως η ΑΕΚ βρίσκεται πολύ κοντά στον Νταβίντ Ντατρό Φοφανά. Ο ίδιος δημοσιογράφος, τώρα, αναφέρει πως η μετακίνησή του στην Ένωση βρίσκεται στον αέρα.

Όπως γράφει το SPORT24, ο Άγγλος ρεπόρτερ, ο οποίος μίλησε για συμφωνία, το απόγευμα της ίδιας μέρας με “τιτίβισμά” του τόνισε πως η μεταγραφή βρίσκεται στον αέρα. Ο λόγος; Διαφωνία της ΑΕΚ με την Τσέλσι.

Πάντως, από την πλευρά του, ο Νίζαρ Κινσέλα του BBC αναφέρει πως οι διαπραγματεύσεις συνεχίζονται και πρόκειται για μία κλασική κατάσταση που προκύπτει τις τελευταίες ώρες στο κλείσιμο του μεταγραφικού παραθύρου, όπου δίνεται μάχη με τον χρόνο.

Τι ισχύει με τον Φοφανά

Σύμφωνα με πληροφορίες του SPORT24, οι διαπραγματεύσεις της ΑΕΚ με την Τσέλσι συνεχίζονται για τον Φοφανά, ωστόσο έχει προκύψει σοβαρό ζήτημα αναφορικά με την οψιόν αγοράς. Η Τσέλσι ζητάει 20 εκατομμύρια λίρες (πάνω από 23,5 εκατομμύρια ευρώ), αλλά η ΑΕΚ τη διαπραγματεύεται και προσπαθεί να την κατεβάσει.

Παράλληλα, υπάρχει ζήτημα και στο αμιγώς αγωνιστικό κομμάτι, καθώς αν η ΑΕΚ αποκτήσει τον Φοφανά, τότε θα έχει τρεις φορ για δύο διοργανώσεις (πρωτάθλημα, κύπελλο), αφού μόλις την Τρίτη (10/09) ανακοίνωσε την απόκτηση του Φραντζί Πιερό, ο οποίος προστέθηκε δίπλα στον Λιβάι Γκαρσία.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα