Ουρουγουάη – Κολομβία 0-1: Τεράστια πρόκριση με ήρωα Λέρμα και ηγέτη Χάμες Ροντρίγκες

Διαβάζεται σε 1'
Ουρουγουάη – Κολομβία 0-1: Τεράστια πρόκριση με ήρωα Λέρμα και ηγέτη Χάμες Ροντρίγκες
AP IMAGES

Η Κολομβία επικράτησε 1-0 της Ουρουγουάης στον ημιτελικό του Copa America και θα αντιμετωπίσει την Αργεντινή στον μεγάλο τελικό της διοργάνωσης.

nΤην πρόκριση στον μεγάλο τελικό του Copa America πανηγύρισε η Κολομβία ύστερα από μία συγκλονιστική αναμέτρηση με αντίπαλο την Ουρουγουάη. Το παιχνίδι τα είχε όλα. Γκολ, αποβολή, δυνατές μονομαχίες, ενώ δεν έλειψαν και οι εντάσεις μεταξύ των παικτών, με αποκορύφωμα το επεισόδιο που διαδραματίστηκε στις εξέδρες με τη λήξη του ματς.

Όπως γράφει το SPORT24, το “χρυσό” γκολ των Κολομβιανών σημείωσε στο 39ο λεπτό ο Γέφερσον Λέρμα με όμορφη κεφαλιά μετά από εκτέλεση κόρνερ του Χάμες Ροντρίγκες, ο οποίος είναι εκείνος που ουσιαστικά οδηγεί καθ’ όλη τη διάρκεια του τουρνουά την ομάδα του με τις εντυπωσιακές εμφανίσεις του.

Ο αγώνας είχε αρκετές δυσκολίες για τους Κολομβιανούς, καθώς λίγο πριν από τη λήξη του πρώτου μέρους, ο Μουνιός αντίκρισε την κόκκινη κάρτα για αγκωνιά στον Ουγκάρτε.

Η Ουρουγουάη πίεσε για την ισοφάριση, αλλά η Κολομβία άντεξε, παρά το αριθμητικό μειονέκτημα και επέστρεψε σε τελικό Copa America ύστερα από 23 χρόνια.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα