Παναθηναϊκός AKTOR: Στο Κόστα Ναβαρίνο οι παίκτες του τριφυλλιού

Διαβάζεται σε 1'
Παναθηναϊκός AKTOR: Στο Κόστα Ναβαρίνο οι παίκτες του τριφυλλιού
EUROKINISSI

Οι παίκτες του Παναθηναϊκού AKTOR βρίσκονται στο Κόστα Ναβαρίνο και απολαμβάνουν μαζί με τα αγαπημένα τους πρόσωπα το δώρο που τους έκανε ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος για την περσινή κατάκτηση της EuroLeague και του ελληνικού πρωταθλήματος.

Μετά από την κατάκτηση της περυσινής Stoiximan Basket League και τη στέψη του Παναθηναϊκού AKTOR σε Πρωταθλητή Ελλάδας, αλλά και έπειτα από την κατάκτηση της EuroLeague για 7η φορά, ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος έταξε σε όλη την ομάδα μέσα από τα αποδυτήρια κρουαζιέρα στη Μύκονο.

Αν και άλλαξαν λίγο πλάνα, λόγω των εθνικών ομάδων ο ισχυρός άνδρας της πράσινης ΚΑΕ προσφέρει ένα τριήμερο ταξίδι, 11-13/9, στο Κόστα Ναβαρίνο.

Όπως γράφει το SPORT24, παίκτες, προπονητές και όλοι όσοι εργάστηκαν για να κάνουν τον Παναθηναϊκό πρωταθλητή Ευρώπης και Ελλάδας βρίσκονται στον κορυφαίο ταξιδιωτικό προορισμό της Πελοποννήσου, μετά από το τέλος του βασικού σταδίου προετοιμασίας της ομάδας στη Σλοβενία.

Οι παίκτες -που έχουν πάρει μαζί τις οικογένειές τους- άρχισαν ήδη να κάνουν τις πρώτες τους αναρτήσεις από το ξενοδοχείο, με τους Τζέριαν Γκραντ και Κέντρικ Ναν να ξεκινούν από νωρίς τα στόρι.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα