Παναθηναϊκός – Αστέρας Τρίπολης 1-0: Ασταμάτητο το πράσινο τρένο, 7Χ7 με Αϊτόρ ξανά

Παναθηναϊκός – Αστέρας Τρίπολης 1-0: Ασταμάτητο το πράσινο τρένο, 7Χ7 με Αϊτόρ ξανά
Αϊτόρ Κανταλαπιέντρα Eurokinissi Sports

Ο Παναθηναϊκός με τον Αϊτόρ να πετυχαίνει το όγδοο φετινό του τέρμα νίκησε και τον Αστέρα Τρίπολης στη Λεωφόρο με 1-0, έκανε το επτά στα επτά στη διάρκεια της σεζόν και παραμένει πρώτος στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα της Super League.

Ο Παναθηναϊκός με τον Αϊτόρ να βρίσκει δίχτυα ξανά και να λύνει το γόρδιο δεσμό για το τριφύλλι πήρε μια σημαντική νίκη κόντρα στον Αστέρα με 1-0 και έσπασε μια ακόμη παράδοση που κρατούσε από τον Δεκέμβριο του 2019 και επτά σερί αγώνες.

Το τριφύλλι έκανε το επτά στα επτά στη σεζόν, έχει το απόλυτο έως τώρα στη βαθμολογία και δείχνει ασταμάτητο με τον Αϊτόρ να οδηγεί τους πράσινους από νίκη σε νίκη καθώς κόντρα στους Αρκάδες πέτυχε το όγδοο φετινό του τέρμα. Ο Αστέρας είχε μόλις μια τελική στο 90+6′ όταν ο Μπρινιόλι ήταν εκεί και έδιωξε σε κόρνερ.

Όπως γράφει το SPORT24, οι πράσινοι ήταν καλύτεροι στη συνολική διάρκεια της αναμέτρησης, είχαν 17 τελικές για γκολ, το οποίο βρήκαν μέσω εύστοχης εκτέλεσης πέναλτι του Αϊτόρ το οποίο κέρδισε ο ίδιος και το έδωσε ο διαιτητής της αναμέτρησης μέσω της χρήσης του VAR.

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ: Μπρινιόλι, Σάντσες (75′ Βαγιαννίδης), Μάγκνουσον, Σένκεφελντ, Χουάνκαρ, Πέρεθ, Κουρμπέλης (90+2′ Τσόκαι), Αϊτόρ, Μπερνάρ, Παλάσιος (63′ Βέρμπιτς), Ιωαννίδης.

ΑΣΤΕΡΑΣ: Παπαδόπουλος, Γκαρσία (45+2′ Ρεγκίς), Καστιάνιο, Ζουκάνοβιτς, Άλβαρεζ, Ιγκλέσιας, Στάνκο, Τιλίκα (88′ Ριέρα), Γκαρντάβσκι, Μπαρτόλο (87′ Σίτο), Μπαράλες (60′ Μουνάφο).

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα