Παναθηναϊκός για Βογιατζή: “Η φωνή του θα μείνει για πάντα ζωντανή μέσα από τον ύμνο του συλλόγου”

Παναθηναϊκός για Βογιατζή: “Η φωνή του θα μείνει για πάντα ζωντανή μέσα από τον ύμνο του συλλόγου”
Γιάννης Βογιατζής intime news

Η ΠΑΕ και η ΚΑΕ Παναθηναϊκός εξέφρασαν τα συλλυπητήρια τους για τον χαμό του Γιάννη Βογιατζή τονίζοντας πως η φωνή του θα μείνει για πάντα ζωντανή μέσα από τον ύμνο του συλλόγου της ομάδας.

Ο Γιάννης Βογιατζής έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 89 ετών και τόσο η ΠΑΕ Παναθηναϊκός όσο και η ΚΑΕ εξέφρασαν τα συλλυπητήρια της για τον χαμό του τονίζοντας πως η φωνή του θα μείνει για πάντα ζωντανή μέσα από τον ύμνο του συλλόγου της ομάδας.

Η πράσινη ΠΑΕ σημείωσε, σύμφωνα με το SPORT24: “Η οικογένεια του Παναθηναϊκού θρηνεί την απώλεια του Γιάννη Βογιατζή, η φωνή του οποίου θα μείνει για πάντα ζωντανή μέσα από τον ύμνο του συλλόγου μας. Αιωνία του η μνήμη”.

Στο ποστάρισμα της στο Instagram η ΚΑΕ Παναθηναϊκός ανέφερε:

“Η ΚΑΕ Παναθηναϊκός εκφράζει τη βαθύτατη θλίψη της για την απώλεια του Γιάννη Βογιατζή. Ο σπουδαίος τραγουδιστής, που ερμήνευσε μοναδικά τον ύμνο του Συλλόγου μας, γαλούχησε με τη φωνή του πολλές γενιές Παναθηναϊκών και θα συνεχίσει να μας συγκινεί για πάντα. Τα ειλικρινή μας συλλυπητήρια στην οικογένεια και τους οικείους του”.

Ο τραγουδιστής της Λεωφόρου

Ο Γιάννης Βογιατζής, γνωστός για τα πράσινα αισθήματά του, ήταν εκείνος που είχε ερμηνεύσει τον ύμνο του Παναθηναϊκού σε σύνθεση και στίχους του Γιώργου Μουζάκη. Το “Σύλλογος μεγάλος δεν υπάρχει άλλος” συνόδευσε την πορεία του Γιάννη Βογιατζή στο καλλιτεχνικό στερέωμα και τον ακολούθησε σταθερά μέχρι το τέλος της ζωής του.

Ακολουθήστε το News 24/7 στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα