Παναθηναϊκός – ΟΦΗ 4-0: Πρωταθλητές χειμώνα οι πράσινοι

Διαβάζεται σε 1'
Παναθηναϊκός – ΟΦΗ 4-0: Πρωταθλητές χειμώνα οι πράσινοι
SUPERLEAGUE 2023-2024 / ΠΑΟ - ΟΦΗ ( EUROKINISSI ΜΙΧΑΛΗΣ ΚΑΡΑΓΙΑΝΝΗΣ

Ο Παναθηναϊκός παίζοντας εξαιρετικά στο δεύτερο 45λεπτο επικράτησε του ΟΦΗ με 4-0 με τον Φώτη Ιωαννίδη να πετυχαίνει δύο γκολ ενώ από ένα σημείωσαν οι Αϊτόρ και Παλάσιος. Το τριφύλλι μετά τη νίκη του και το τρίποντο πήρε και τον άτυπο τίτλο του πρωταθλητή χειμώνα.

Ο Παναθηναϊκός παίζοντας εξαιρετικά στο δεύτερο 45λεπτο, όπου πέτυχε τα τρία από τα τέσσερα γκολ της αναμέτρησης, επικράτησε του ΟΦΗ με 4-0 με τον Φώτη Ιωαννίδη να πετυχαίνει δύο τέρματα, ένα στο κάθε ημίχρονο ενώ από ένα γκολ σημείωσαν οι Αϊτόρ και Παλάσιος.

Όπως αναφέρει το SPORT24, το τριφύλλι μετά τη νίκη του και το τρίποντο πήρε και τον άτυπο τίτλο του πρωταθλητή χειμώνα για τη σεζόν 2023-24 ανεξαρτήτα με το τι θα κάνουν την Δευτέρα ΑΕΚ και ΠΑΟΚ.

Οι πράσινοι εκτός των τεσσάρων γκολ είχαν και άλλες ευκαιρίες για να πετύχουν και άλλα τέρματα με τους Βιλένα και Τζούριτσιτς ενώ από την πλευρά του και ο ΟΦΗ που κατέβηκε στη Λεωφόρο για να παίξει ποδόσφαιρο είχε τις φάσεις του αλλά χωρίς αποτέλεσμα.

Ο Ιωαννίδης ήταν αυτός που έδωσε προβάδισμα στο σκορ στον Παναθηναϊκό με εκτέλεση πέναλτι που κέρδισε ο ίδιος και στο οποίο ευστόχησε ο ίδιος.

Το 2-0 έγινε ύστερα από υποδειγματική αντεπίθεση των πράσινων και σκόρερ τον Αϊτόρ ο οποίος επέστρεψε στα γκολ και στη Λεωφόρο.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα